心聲留言

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

4月14日^-^

我同老公結婚8週年紀念日!今年先開心啲,因屋企經濟漸露曙光
我女2001年1月8日QE出世  

水晶宮

Re: 4月14日^-^

八週年紀念即係過
今夕吾軀歸故土  他朝君體也相同

大宅

恭喜! 恭喜!

[url=http://hk.myblog.yahoo.com/jw!o_GcsGiBERqFyIk5R9BjxYvvsq8-[/url]我們這一家.... Click http://www.geocities.com/tokyo/shrine/6823/mhalbum.gif 旻熹今年邁向小一

禁止訪問

別墅

恭喜! 恭喜!

伯爵府

[quote]
男人四十 寫道:
八週年紀念即係過

大宅

[size=small]gloriap,

[size=medium]HAPPY WEDDING ANNIVERSARY! 恭喜,恭喜!祝妳倆有好多.....好多個開心的日子!:-p

* 4月14 ,亦係我老公 & 我細佬 & 我外甥女既[size=small] 生日 呀!呢個日子,真係[size=large]正!
  Love your family!

大宅

gloriap
恭喜,恭喜!
瑩瑩
恭喜你...真係開心....有咁多親人同一日生日!!!

伯爵府

多謝.....係呀!對我哋嚟講咁多年後都係好日
當年係想排番開始拍拖果日,可惜幾日都 :-( 所以揀咗不過不失呢日註册;比拍拖紀念日早咗4日,而擺酒、過門係929近中秋,當年唔知食嫁女餅定食月餅 眨吓眼計埋拍拖相識咗12年!
祝大家呢日生日嘅都身體健康,我都有朋友今日生日
[size=medium]好日...好日

水晶宮

[quote]
gloriap 寫道:
[quote]
男人四十 寫道:
八週年紀念即係過

子爵府

瑩瑩,

祝你老公 & 你細佬 & 你外甥女 生日快樂!

gloriap,

恭喜! 祝你結婚8週年快樂!

伯爵府

我都信命運..但係我唔會去睇相... [/quote]

男人四十

我唔係去睇相係年頭去問簽掛!唔係自己搖筒架,啲人話係"符機"又唔係一盤沙啲喎! 我介紹個朋友去,佢家人原來俾"嘢"上身幾年冇人幫到,終於去搞掂咗!

水晶宮

gloriap.....
:-P  "符機"係乜我都未知..不過唔緊要啦..最緊要就係問簽掛之後..個人心安理得..咁就會事事如意.. yeah...

大宅

[size=medium]呢日係我同老公結婚6週年紀念^_^

伯爵府

samuelma 寫道:
[size=medium]呢日係我同老公結婚6週年紀念^_^

[size=large]係咩!咁願我哋都年年有呢日,仲要

首頁

尾頁

跳至