嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

洋房

有沒有BB/兒童牙醫介紹

請問有沒有專看BB/兒童牙醫介紹?謝謝!

水晶宮

Re: 有沒有BB/兒童牙醫介紹

你住邊,荃灣arm唔arm,是我睇開的,有次帶仔仔去睇,BB淨檢查牙齒唔收費的,但姑娘同醫生都好細心的。

男爵府

Dear JK923,

I'm also live in TW. Would you please give me the doctor name and address?

Thanks

水晶宮

3Y:please check pm!

複式洋房

Can you PM the details to me?

Thanks a lot.

洋房

Dear JK923,

I live in Tsing Yi. Would you please give me the doctor name and address?

Thanks

別墅

please also pm me the doctor's name and phone no. thanks a lot!
該用戶已被刪除

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

Please also PM me, thx!

複式洋房

Do you mind to PM the details to me too?

Thank you

洋房

請問西區邊位牙醫好?邊位會睇歲半BB?THX

大宅

jk923,
可唔可以PM你個牙醫資料比我呢? 另外係咪大人要睇開牙, 小朋友先可以免費呢? 如果只係帶小朋友去睇, 大人唔睇, 請問知唔知收幾錢呢? 唔該你.
--- 2J 作品

別墅

請PM給我,謝謝!
Smiles Always :-D

男爵府

好媽媽勳章

Leo_Au-Yeung,
可以去趙醒楠側的倪貴城醫生,
他有耐心及懽小朋友的心態,
我仔仔是看他的

複式洋房

i live in Diamond Hill, any good dentist recommended?

民房

觀塘馬蹄桱有位陳志昂牙醫,不過佢唔係專睇bb的,
但佢好有心機 & 耐性,上次我個仔註牙時需要先打麻醉針後補牙,佢好有耐性咁同我個仔傾1輪計,將支麻醉針放係身係,
怕佢睇到支針會驚,再叫佢合埋眼張大口數1-20比佢聽,當佢數緊時至幫佢打針,我個仔平時最怕打針,聽到已經喊定先,但個次佢無喊,只係"呀"左1聲,需然我家住屯門,但我全家睇牙都專登長途跋涉出觀塘搵佢睇,不過佢1定要預約

首頁

尾頁

跳至