潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問大家用邊種摺合式電話(非3G)

如題!!!!!

大宅

Re: 請問大家用邊種摺合式電話(非3G)

SONY ERICSSON Z600

大宅

I would like to buy one so I 'm searching some more information first!
Thanks!!

大宅

Sharp GX-12

[size=large]http://lilypie.com/baby3/020723/0/6/1/+8/.png[/img][/url]

子爵府

醒目開學勳章

Sharp GX-32

珍珠宮

醒目開學勳章

請問 sharp 舊電com唔com用??

伯爵府

sharp GX32. battery ok wor.

水晶宮

but GX 22 or 32 too big as a cow.....i think more suitable for male.

水晶宮

Pantech G500 quite good - outlook

複式洋房

Samsung E708(Blue Color)

大宅

係呀Samsung 同 LG d 款都ok!

大宅

[size=large]Innostream 90

伯爵府

hi elaine,
我用梗sonyercisson z600,都ok...........
點解你唔考慮買nokia7200???????

大宅

z600都ok , 舊電都幾"come"用....係影相唔多掂...

nokia 7200 冇藍芽o架, 同埋我覺得有樣野唔好,就係一開電話唔似z 600咁,要禁個制先聽, 係一開個殼就已經接通..

珍珠宮

醒目開學勳章

barkley
係咪可以 set 禁掣先聽ga? 我正考慮買 7200! 貪佢舊電 com 用. 但唔知影相質數如何??

all
韓國機好用嗎? 邊隻牌子好? 請介紹.

大宅

chilli,
唔得呀, 問過nokia d 人喇....影相就好過z 600 啦, 都ok...

珍珠宮

醒目開學勳章

barkley
咁個機面可否睇到邊個打黎? 如果唔想聽, 有冇得 cut 線? 你有乜心水介紹呀?

大宅

chilli,
咁就睇到.....原來說明書寫o左, 你一開機, 有秒半時間佢就會接通......唔聽就要唔開蓋囉.... :-P :-P

你想出乜機呀

珍珠宮

醒目開學勳章

barkley
摺, 可影相, 鈴聲要大, 聽講都要大聲, 電 com.

我考慮 sharp GX32 同 nokia, 但我又唔鍾意 GX32 有天線喎! 但 nokia 口碑又好似麻麻!

NEC 好唔好用? 韓國機呢??

大宅

chilli,
sharp 好似麻麻喎......我個佬話 "smart phone" 幾好喎...我都唔知邊隻...

nec 個樣唔得喎.....韓國機我個人覺得唔值.... :-P

首頁

尾頁

跳至