潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 請問大家用邊種摺合式電話(非3G)

早兩日老公買o左部panasonic X66比我
都幾好喎....有得影相.價錢又唔貴..

珍珠宮

醒目開學勳章

barkley
我都係聽人講韓國機影相靚咋!

其實最穩陣好似買 nokia, tray 番出去都值錢 d d !

潮流媽咪
x66 舊電 com 用嗎? 個款都几好, 最衰有天線 la, 我想要 d 冇天線!

大宅

我同我家姐都係用LG (韓國機)摺機, 兩部都係Twins之前勁賣廣告的, 一部是有轉得的拍照鏡頭那部, 一部是不能拍照的,但兩部都有一個共通點... ...一跌即short和成日hang機(行貨只用了數月已維修了兩次) ... ...是我用過的機中最唔襟最化學的, 不建議你考慮
chilli 寫道:
NEC 好唔好用? 韓國機呢??

珍珠宮

醒目開學勳章

bryanmum
咁化學?!! 咁我唔考慮 la, 唔該晒你!

大宅

化學得咁緊要呀 我就覺得佢唔值囉, 買就貴, 同noika 同sony 差唔遠......但係賣番出去就一d 都唔值喇.....

男爵府

chilli.
舊電都可以用到兩日..但係我部機係24hr開住嫁~~

子爵府

不如試下samsung E708丫...又冇天線...影d相都ok..又夠晒大聲喎...d電都好com用ga

子爵府

Pantech G500 , very good !!!!

複式洋房

我用LG7200非常好,由期是用5筆入中文電話,如果LP7300也不錯

複式洋房

SORRY應該是LG7300至真,唔係LD7300,SORRY!SORRY!

民房

現在我用緊數碼通出的摺機,幾好用的.

大宅

LG7070
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

伯爵府

LG7200 :-P :-P

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

首頁

尾頁

跳至