親子旅遊

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

陪月勳章

回覆:有無Easter自由行去新加坡+馬來西亞既JM, 交流下

我預計31/3-4/4去,兩大一細(5歲女)己訂機票,但未有酒店
諗緊住唔住legoland hotel
同埋機票時間麻麻,實質得三日玩,第一次去,唔知點好

我家有毛豆,毛毛家姐長長的,豆豆妹妹圓圓的,我愛毛豆。

大宅

evavan 發表於 14-12-17 12:40
我未去過新加坡,想請教下如果1/4-5/4

$19XXX包:
Where to book? I checked CX 2A1C tickets around $15000? You will fly in the very morning or mid-night so the tickets are cheaper? I plan to SG in around 7-12/4, please PM me your agent.. many thanks!!

大宅

回覆:jiajia2009 的帖子

原來個agent 冇預留機位架,所以我都冇幫趁佢

別墅

回覆 Lqueenie 的帖子

我們兩大兩小 7-11/4 book咗CX機, 會住一晚Legoland
看來包車平過搭WTS bus, 可否pm Soon contact, 謝謝!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:回覆 yingying124 的帖子你有幾多個小朋友

原帖由 coney 於 14-12-22 發表
回覆 yingying124 的帖子

你有幾多個小朋友? 幾大呀?! 係吾係先玩LEGOLAND再回新加坡呀?!
兩個小朋友,4歲/1.5歲
一落機就包車去legoland,住2晚,之後去聖陶沙住兩晚

大宅

回覆:有無Easter自由行去新加坡+馬來西亞既JM, 交流下

想請問而家問book 車,係咪太早,我問完一間租車,報咗價,唸住約定佢,佢唔再覆我😪

男爵府

回覆 lawwin 的帖子

好似官網有折. 你入去睇睇.

男爵府

請問有無人晚上睇完Gardens by the Bay的燈光show後在附近吃飯呢? 若有, 請話我知有咩好吃?
我們打算睇完回新山的, 可以請教下點樣回去新山那邊嗎? 是坐MRT, 轉巴士, 過關, 再坐巴士嗎?

大宅

lawwin 發表於 14-12-16 01:01
legoland hotel 一般去官網book好定booking.com book 好?

我向官網訂,順便買埋2 DAYS COMBO TICKET~

男爵府

剛看到官網LEGOLAND門票全線加左價.

新月格格    發表於 15-1-16 14:02

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

引用:剛看到官網LEGOLAND門票全線加左價.

原帖由 coney 於 15-01-02 發表
機場包車去legoland 幾錢呢?

大宅

回覆:nicksonma 的帖子

我book個間來回s180

男爵府

yysmall 發表於 14-12-8 15:43
我27-29/3...新加坡+legoland...
你book 左新加坡酒店未???有咩推介(我有2個小朋友)
會唔會住legoalnd hote ...

我29/3 in , 30/3 out legoland hotel

男爵府

patsylau 發表於 15-1-2 23:00
我book個間來回s180
是10人車嗎?

男爵府

yysmall 發表於 14-12-30 16:15
我向官網訂,順便買埋2 DAYS COMBO TICKET~

booked legoland hotel可以用佢地既價錢買2 days combo

Please be informed that in order to enjoy the special rate to enter our theme park and water park,

we highly recommend you to reserve our combo ticket at below rates.

Adult

Child

2 Days Combo

RM175.00

RM140.00

The above combo ticket charges quoted is nett rates per person.

The above combo ticket charges quoted is only for advance reservation with hotel bookings.

男爵府

coney 發表於 14-12-8 15:49
回覆 yysmall 的帖子

我吾會住新加坡, 全程都住新山和KL.
我覺得同小朋友去住係legoland hotel會開心d, 所以貴都訂左呢間

男爵府

coney 發表於 15-1-2 13:57

可能美元強左, 亞洲貨幣下跌左個話

大宅

引用:Quote:patsylau+發表於+15-1-2+23:00+我boo

原帖由 新月格格 於 15-01-16 發表
是10人車嗎?
8人車

大宅

新月格格 發表於 15-1-16 13:58
我29/3 in , 30/3 out legoland hotel

我地同一日WO....

男爵府

yysmall 發表於 15-1-16 17:07
我地同一日WO....

有緣會撞見

首頁
12345...8

尾頁

跳至