親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

rhung 發表於 15-2-24 18:16
絶對無問題,我們也在theme park 對住著既shopping center 食嘢,入夜有些便利店也關門,但大部分例如KFC, ...
謝謝回覆,請問shopping center 收到早嗎?我第一天中午後到先玩waterpark到關門才去ok嗎?

男爵府

睛靈勳章

引用:Quote:rhung+發表於+15-2-24+18:16+絶對無

原帖由 be 於 15-02-24 發表
謝謝回覆,請問shopping center 收到早嗎?我第一天中午後到先玩waterpark到關門才去ok嗎?

...
其實所謂shopping centre, 係大約三十個舖,我們有晚食唔落飽,㨂左食pancake shop食野,佢地話開到9pm, 我們食到8點左右,走時KFC, Burger King , 便利店,泰菜及炸雞飯店未收,但果日係星期五,theme park 都開到7pm, 你預佢地營業時間和樂園差不多,因為它們全部做樂園旅客為主。

男爵府

睛靈勳章

引用:Quote:rhung+發表於+15-2-24+18:16+絶對無

...
其實玩邊樣先water 定theme park?真係睇天氣做人,落雨就咩都唔駛玩,星加坡朋友對我們提議,有得玩就玩左先,因為我們留三日兩夜加combo tickets, 考慮頭兩日玩,定尾兩日玩, 最後我們一到埗放底行李就去玩,至於玩水活動,我諗每日兩小時都好夠了for 小朋友。

伯爵府

引用:Quote:原帖由 be 於 15-02-24 發表謝謝回覆

原帖由 rhung 於 15-02-24 發表
其實玩邊樣先water 定theme park?真係睇天氣做人,落雨就咩都唔駛玩,星加坡朋友對我們提議,有得玩就玩左 ...
謝謝你的分享。想問多句,你們是點訂酒店和combo票?我經Agoda買legoland一晚房,係咪可以到酒店counter用一天票的價錢買兩天從combo票?期間是否可以出入兩個park?謝謝

大宅

coney 發表於 14-12-9 10:22
回覆 yysmall 的帖子

我估係你先訂左酒店先. 然後再EMAIL去問個靚價. 但我試過扮訂, 佢係迫你要在買票時 ...海鮮街係邊架?

大宅

Lqueenie 發表於 14-12-16 17:16
搵左Soon, 機場到新山 SGD 80
可以PM包車資料俾我嗎?THX

子爵府

我6-10/4去, 頭2晚新加坡住Carlton, 後兩晚legoland!
行程大概是:
Day1--牛車水, 老巴剎, 魚尾獅
Day2--動物園, Garden by the bay
Day3--包車上新山, Little Big Club
Day4--Legoland
Day5--包車回新加坡行地下商場牛車水買手信等

大宅

可否給包車司機資料,謝謝

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:Lqueenie+發表於+14-12-16+17:16+搵

原帖由 saralok 於 15-02-26 發表
可以PM包車資料俾我嗎?THX
已pm, 不過已經加左價

大宅

引用:Quote:原帖由 be 於 15-02-24 發表謝謝回覆

原帖由 rhung 於 15-02-24 發表
其實玩邊樣先water 定theme park?真係睇天氣做人,落雨就咩都唔駛玩,星加坡朋友對我們提議,有得玩就玩左 ...
想問下起legoland酒店,酒店個wifi得唔得架,順嗎?

男爵府

睛靈勳章

引用:Quote:原帖由+rhung+於+15-02-24+發表其實

原帖由 gt421 於 15-02-27 發表
想問下起legoland酒店,酒店個wifi得唔得架,順嗎?
得,好順暢,不過你最好在酒店check in時一次過問埋login 及password, 記得係揀conference 而唔係guest, 我地之前冇問定,connect 唔到wifi,最後打左兩次電話問。

bestwish    發表於 15-4-2 11:14

男爵府

睛靈勳章

引用:Quote:原帖由+rhung+於+15-02-24+發表其實

謝謝你的分享。想問多句,你們是點訂酒店和combo票?我經Agoda買legoland一晚房,係咪可以到酒店counter用 ...
這個我不太清楚,因為我們係Legoland 訂酒店及combo tickets

伯爵府

引用:Quote:原帖由 be 於 15-02-24 發表謝謝你的

原帖由 rhung 於 15-02-27 發表
這個我不太清楚,因為我們係Legoland 訂酒店及combo tickets
謝謝回覆

大宅

開心吸收勳章

FloraJon 發表於 15-1-21 16:40
我打算4月2去,咁應該冇事掛。。。
所以包車應該都係好d, 係咪10人車要落車過關?

之前問過10人車要落車過關
得閒入來看看"雙妹嘜"啦......
http://hk.myblog.yahoo.com/jessjuli088

伯爵府

引用:Quote:FloraJon 發表於 15-1-21 16:40 我打

原帖由 kpbb 於 15-02-28 發表
之前問過10人車要落車過關
朋友話13人先要

男爵府

借呢個位來推一推先, 返埋今日就可以放長假了, 各位準備去LEGOLAND / USS / SG的媽咪, ARE U READY?

男爵府

真搞笑, 原來呢個帖係我自己開的, 駛乜借呢? 哈哈......

男爵府

返埋今日工就放十日長假, 勁開心呀.........

不過又話有颱風, 我七號上機, 希望唔好影響到攪到DELAY LA.

男爵府

我包車過LEGOLAND 係揀LOUIS, 朋友用過話OK.

來回SGD180, 我哋七人, 佢話比架大車我. 我覺得價錢都OK, 同埋佢回覆都快.

子爵府

coney 發表於 15-4-2 10:05
借呢個位來推一推先, 返埋今日就可以放長假了, 各位準備去LEGOLAND / USS / SG的媽咪, ARE U READY? :zomb ...

倒數 ing

太興奮

首頁

尾頁

跳至