母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

你地bb飲奶奶會有咩特別pose???

我其實想問呢個問題好耐, 不過一路都唔好意思問, 你地bb會唔會乖乖地坐係度or訓係度飲奶架? 係咪我囡囡特別d呢? 佢除了好眼訓, 唔永冇話定定地飲奶, 仲"芝細"多多, 有時飲之下會趴係度飲(好似爬緊時咁), 有時更會伸直晒d手手腳腳好似個triangle咁趴係度, 激死我啦!!!!!!!!
你地d bb 會唔會咁架.... 定係我bb特別naughty!!!!

珍珠宮

好媽媽勳章

Re: 你地bb飲奶奶會有咩特別pose???

嘩!其實我都想問呢個topic好耐架啦,我個仔同你個女差唔多啦,吉高個pat pat 又有,掉轉頭又有(即尖頭到尾),咩之勢都有,我都想知咁既bb係咪naughty D

禁止訪問

男爵府

我個b仔鍾意食食吓咬住個乳頭笑到card card聲(成日攪到滴濕件衫); 有時佢又會伸隻手仔請我食手指公; 有時會插d手指入我鼻哥窿.

不過最救命就係如果突如其來有d聲引到佢的話就大劑啦, 因為佢會咬住個乳頭擰轉頭望發生什麼事, 果吓扯到好鬼痛.

大宅

哈哈!我阿b會飲飲下咬住個乳頭擰轉頭睇電視!
呢幾日仲會一路飲一路眼甘甘咁望住我,我問佢做咩,佢有時會笑下,有時會"依依哦哦",好似同我講野咁(總之就會搞到咀邊有d奶漏出黎)諗起都覺得好好笑!

侯爵府

JoJo*
"不過最救命就係如果突如其來有d聲引到佢的話就大劑啦, 因為佢會咬住個乳頭擰轉頭望發生什麼事, 果吓扯到好鬼痛."
[size=xx-large]完全同意!!

複式洋房

我囡囡食奶時會集中精神食,兩隻手一定要攬住我的乳房,好似唔比人(包括我) 掂佢的 '奶樽',認真霸道。食住會 keep 住合埋眼一陣,個樣非常 'high',有似食左大麻咁。好好笑!
DanDan豬︰ 17/01/04 出世=3.185kg; 17/01/05 1 歲啦!= 9kg 17/05/05 16 個月!= 10.2 kg

子爵府

唉, 之前我同二月媽媽講過, 話埋你地知.
囡囡食媽媽奶好冇table manner架, 咬住我nipple左扯右扯, 隻手就係咁打我心口, 腳就模擬踢緊甲組, 仲要一自食一自放屁屁, 真係un頂dable架! :-x
I support autism acceptance!

男爵府

我個女食奶時就唔俾我隻手o係佢視線範圍出現,一見我隻手接近佢塊面就即刻推開我隻手,因怕我了開佢! :-P
佢對手成日o係我肚腩度幫我meet脂,同埋了我肚臍!
(躺餵)又係成日趴o係度吉高pat pat食!
(坐o係度餵)就會第高隻手插我nose,了開我個口.........!搞到我成日要左閃右避佢隻手! :-x
有時又含住傻笑!

侯爵府

我個囡.... 如果我坐係度餵佢, 佢一定唔會乖乖地比我抱住黎飲奶, 我會坐係我大腿 (同我肚腩貼肚腩) 咁飲.......

複式洋房

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊