親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

老公突然有幾天假期,可去個5日4夜旅行。如果去大阪想浸溫泉,有無好介紹?
或者去東京shopping , 咩酒店推介?
係咪而家先買機票好貴? 邊度航空平d?
Thx

男爵府

引用:老公突然有幾天假期,可去個5日4夜旅行。如

原帖由 mypeanut 於 14-12-09 發表
老公突然有幾天假期,可去個5日4夜旅行。如果去大阪想浸溫泉,有無好介紹?
或者去東京shopping , 咩酒店推 ...
剛於今天訂機票農曆年去大阪,機票好full好貴,就算廉航都好full幾貴!

幾經辛苦,今天幾priceline訂了中國東方航空,經上海轉机,大人機票連税HK$4,400!

大宅

回覆:想一月中去東京或大阪,有咩酒店推介?

1月太趕喇,推介既都可能full哂

珍珠宮

我book左3月尾東京 granbell hotel shinjuku, 3晚$3100包早,歌舞伎町街尾

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大阪溫泉,白濱 或 有馬,不過依家才訂,好多應full

禁止訪問

大宅

我想3月去東京/大阪, 而家搵既機票同酒店, 因為帶埋2個仔, 坐廉航驚佢地坐唔定, 影響到人, 所以搵旅行社PACKAGE, 而家搵到一個去東京住池袋太子, 2大2小TOTAL $15000, 坐CX, 係咪好貴?

首頁

尾頁

跳至