在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

Nice to meet you, and 早安呀各位.

原文章由 wakeup07 於 08-5-20 23:54 發表
Hello....everybody...

我係73年, 一個仔仔3歲多, 要升k1啦.....單親, 做熙半日工係灣仔.....Nice to meet you all........

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

午安

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 wakeup07 於 08-5-20 11:54 PM 發表
Hello....everybody...

我係73年, 一個仔仔3歲多, 要升k1啦.....單親, 做熙半日工係灣仔.....Nice to meet you all........

Hi all and wakeup 07,

我都係73嘅, 又係單親, 個仔一歲幾, 得閒傾下啦 .

大宅

hi, 午安呀各位. 點解好似呢度我最細, 但亞仔就好似最大咁既. 你哋會唔會唔理我嫁.

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

原文章由 dickielam 於 08-5-23 12:28 發表

hi, 午安呀各位. 點解好似呢度我最細, 但亞仔就好似最大咁既. 你哋會唔會唔理我嫁.

點會呢,我地交心架嗎

伯爵府

我地依到有兩位單親媽咪喎,母兼父職係咪好辛苦架。

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

hihi 我食飯啦,又同大家見下面
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

大宅

係喎, 加油呀, 我哋支持你.

原文章由 wyk 於 08-5-23 12:41 發表
我地依到有兩位單親媽咪喎,母兼父職係咪好辛苦架。

伯爵府

morning

大宅

Hi , 路過,見到入黎睇睇~
I am a new comer, my BB is 1 year old but not3-5

大宅

morning, 歡迎你加入.

原文章由 phoebe37 於 08-5-27 11:19 發表
Hi , 路過,見到入黎睇睇~
I am a new comer, my BB is 1 year old but not3-5

禁止訪問

複式洋房

HI, 大家好.
我都係72年, 阿囝今年7歲(一年級),
家住屯門, 在荔枝角返工.
在公司都幾悶, 可以多些上來傾, TKS.

複式洋房

原文章由 wyk 於 08-5-2 12:54 發表

屯門。

所以咪頭痕囉。

我見到另外啲topics, 屯門都有好多好學校選呀.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

早呀, 係呀大力都唔錯, 我囝學校游泳班都係大力教, 不過我囝冇join, 因為我要返工, 冇人湊放學, 不過聽同學仔講教得好嫁.
我囝自己就係ymca學緊, 都可以考慮.

原文章由 ming2 於 08-5-27 22:57 發表

Hi

我兩個囡囡都係大力(九龍灣)度學緊游水呀...我都幾滿意..d導師唔錯架..你可以考慮一下..

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

屈機

http://hk.knowledge.yahoo.com/se ... 8%E6%A9%9F&mc=0

睇完我都唔知屈機係咩...脫節了...

首頁

尾頁

跳至