嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

民房

請問bb2個月要打咩針? 係私家打要幾多錢呢 ?

大宅

你有無帶 bb 去健康院呀? 佢地會同你約時間, 同提你幾時帶 bb 去打針.

我個仔0係仁安打針既, 我買左佢地既 package, discount 左 around $6,000, 已經包晒同 bb 既例行 check up 同打針之後比既退燒藥.

民房

原文章由 Retail 於 08-4-10 12:40 發表
你有無帶 bb 去健康院呀? 佢地會同你約時間, 同提你幾時帶 bb 去打針.

我個仔0係仁安打針既, 我買左佢地既 package, discount 左 around $6,000, 已經包晒同 bb 既例行 check up 同打針之後比既退燒藥. ...

我有去健康院! 佢地有叫我2個月后番去打針, 但我會去私家打針, 我想問2個月要打咩針? 你$6000包d咩?

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 Cheers.pig 於 08-4-10 13:04 發表

我有去健康院! 佢地有叫我2個月后番去打針, 但我會去私家打針, 我想問2個月要打咩針? 你$6000包d咩?

如果你1mth 响健康院打咗Hep B,
2mth就打 5-in-1
如果無, 就1.5-2mth 打6-in-1

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

原文章由 Cheers.pig 於 08-4-10 15:04 發表

你會去私家打針, 但又唔知打咩針....
http://www.wyethbb.com.hk/tc/0-6m/prevention/0-6m-prevention-01.html

如果去屋企附近既診所打針, 問佢地拎張單張睇下. 同埋唔係間間診所都有齊d 針. 我屋企果頭, 有一間診所只得 5合1針, 冇肺鏈針, 所以你一定要去問清楚先.

大宅

首頁

尾頁

跳至