跳至

首頁

尾頁

複式洋房

係呀,我記得,我應該遲你幾日入院嫁,18 jan,你個B點呀?
我個仔仔己經3個月零2日,宜家飲成7ozx5餐(奶粉),重6點幾kg.
我都你私家check過,佢話D痛你正常,外面好似好番,但裡面要多D時間先可以recover,差唔多要成年wor!

原文章由 蛋高仔 於 08-4-18 15:38 發表

我都係QM開刀架, 5.5吋長ar, 都係又紅又凸凸地, 不過就無陰陰痛wor!

另外, 我都問過私家醫生, 佢話又紅又凸, 係關本身膚質問題, 有些人會有肌膚增生現象wor, 與醫生手勢無關! ...

複式洋房

原文章由 wongkafa 於 08-4-18 18:27 發表
係呀,我記得,我應該遲你幾日入院嫁,18 jan,你個B點呀?
我個仔仔己經3個月零2日,宜家飲成7ozx5餐(奶粉),重6點幾kg.
我都你私家check過,佢話D痛你正常,外面好似好番,但裡面要多D時間先可以recover,差唔多要成年wor!:th ...
o

我早你少少, 15/1入院既, 我b女就無你仔仔重得咁好啦, 佢出世2.9kg, 但係二個月果時先得4.3kg乍, 而家每餐都係食5.5安, 一日5餐,希望佢可以慢慢追返d體重啦。
祝你仔仔快高長大~~

別墅

我個傷口都仲痛痛地架!都有紅同凸架!

禁止訪問

醒目開學勳章

洋房

係呀...我都同你一樣情況...我諗應該係正常的...再過多排會好d

原文章由 蛋高仔 於 08-4-10 22:40 發表
你地個傷口而家復原成點呢?
我仲係紅紅地,有少少凸出黎, 係咪以後都係咁紅同咁凸架?

子爵府

原文章由 bobomi0060 於 08-4-25 14:42 發表
係呀...我都同你一樣情況...我諗應該係正常的...再過多排會好d

me 22222222
http://hk.myblog.yahoo.com/chansukwai/

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!gQBYC8iRGBa3394TZMu8zBqW

大宅

我絛傷痕都係又紅又凸,第一個成七年前都係冇咩好到,只是深色咗,今次我諗都係一樣。接受現實吧!

複式洋房

原文章由 pomama 於 08-4-25 16:18 發表
我絛傷痕都係又紅又凸,第一個成七年前都係冇咩好到,只是深色咗,今次我諗都係一樣。接受現實吧!

大宅

咁咪以後都唔駛指意著兩件頭泳衣

別墅

點會呢?! 個刀痕咁deep,今個夏天我希望可以穿回兩件頭泳衣哩‥
原文章由 JanisLeung 於 08-4-27 03:33 發表
咁咪以後都唔駛指意著兩件頭泳衣

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!muVS2nCRFRTzOqdWsoPrjg

大宅

原文章由 cecily88 於 08-4-28 01:24 發表
點會呢?! 個刀痕咁deep,今個夏天我希望可以穿回兩件頭泳衣哩‥

又係wor
不過我d肚紋仲未變淡,同埋個肚仲未收呢

別墅

因為餵人奶,所以到而家我都未有計劃減肥,反正距離7月仲有兩個月,慢慢來
原文章由 JanisLeung 於 08-4-28 01:28 發表

又係wor
不過我d肚紋仲未變淡,同埋個肚仲未收呢

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!muVS2nCRFRTzOqdWsoPrjg

大宅

我都係咁紅同咁凸,已經聽醫生話一路用疤痕敵,都無咩幫助!

原文章由 waiwai1234 於 08-4-10 22:51 發表

係呀,我頭1個仲凸,不過今次就好少少無甘凸但好明顯見到條刀紋 無得著三點式

大宅

原帖由 蛋高仔 於 08-4-18 15:38 發表

我都係QM開刀架, 5.5吋長ar, 都係又紅又凸凸地, 不過就無陰陰痛wor!

另外, 我都問過私家醫生, 佢話又紅又凸, 係關本身膚質問題, 有些人會有肌膚增生現象wor, 與醫生手勢無關! ...

係呀.
我係私家開刀.傷口4吋.
Dr.一早己經warn左,傷口埋成點係關本身膚質問題.可以試貼"巴痕敵",但唔一定有用. 佢話皮膚較黑&瘦既人會差d.
我一早就開始貼"巴痕敵",貼足5個月.都係又紅又凸. 但就冇痕&痛.
不過唔緊要la, 個傷口咁底, 著Binkini都睇唔倒la

洋房

都成15個幾月啦, 但傷口都係又紅又突,我諗都唔會退既啦, 同埋因為我果時都無貼咩貼, 但而家著泳衣三點式都無問題, 因為傷口好低件褲可以遮得到.

你哋呢??又係唔係總係咁紅又突呀??

原帖由 brbaby2007 於 08-4-12 22:00 發表
我個傷口都有少少紅同埋突架, 但個傷口好低 (係毛毛既位置), 所以第日著泳衣都無問題!

大宅

sigh ... 我又瘦 ... 傷口又紅又凸又痕又肚紋

原帖由 Sue_Lin 於 09-5-8 13:03 發表
都成15個幾月啦, 但傷口都係又紅又突,我諗都唔會退既啦, 同埋因為我果時都無貼咩貼, 但而家著泳衣三點式都無問題, 因為傷口好低件褲可以遮得到.

你哋呢??又係唔係總係咁紅又突呀??

...

做o左740天奶媽, 終於收工啦! 各位繼續努力哦!

複式洋房

著泳衣三點式都無問題, 因為傷口好低...

有問題口既係我個大肚腩..唉...
www.fotop.net/hoisuet

洋房

同埋生bb之前係肚臍下面有條黑色既野,我想問吓你哋而家退左未呀,醫生話係bb送俾你架, 即係無得退返.因為著三點式時見到架. 你哋呢???

大宅

畀面勳章

我無紅,又無突呀....只係依希見到1條線

大宅

你就好啦 ...

原帖由 bbysh 於 09-5-9 00:39 發表
我無紅,又無突呀....只係依希見到1條線
做o左740天奶媽, 終於收工啦! 各位繼續努力哦!

首頁

尾頁

跳至