意見反饋
義工

育兒好物 今日: 0|主題: 92773

能恩2好用嗎?

大宅

國民生產總值:3440

能恩2好用嗎?

我想在6個月同我囡囡轉奶粉,請問有冇媽咪知:[size=small]能恩2 or 能恩低敏2好唔好用ga?
ありがとう!!!

大宅

Re: 能恩2好用嗎?

:-P :-P :-P
ありがとう!!!

男爵府

國民生產總值:6258

very good

大宅

低敏唔低敏呀?

ありがとう!!!

大宅

國民生產總值:1541

My baby use HA1 very good. Nearly all the allergy disappeared.

Pls note, doctor metioned that the HA formula don't have DHA, the BB hot line stated that all their milk power have DHA. ????????

民房

國民生產總值:12

能恩而家無分低敏唔低敏架啦, 睇電視廣告話有優質蛋白增強抵抗力, 我睇佢D書仔都話有齊DHA, ARA 仲無添加蔗糖, 所以我諗都OK, 我就生啦, 都應該會用呢隻

洋房

國民生產總值:139

我原先想餵日本奶粉,但係最近收到佢哋d宣傳,睇落好似幾好,我都會考慮.但係我老公比較......要諗吓點同佢講先得.

大宅

國民生產總值:2514

好媽媽勳章

我個仔6個月前飲a+,6個月開始轉能恩2號,1歲就轉咗能恩3號。我覺得能恩唔錯呀,仔仔一路飲都好ok。

「教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。」(箴廿二6)

男爵府

國民生產總值:7783

2018勳章

能恩係低敏奶粉嚟的...我女因為濕疹要飲, SO FAR 飲到3號都幾好

大宅

國民生產總值:4112

叻叻勳章

我朋友自己試過話能恩1係苦既, 所以先知佢bb點解唔肯食

男爵府

國民生產總值:6596

但係能恩係咪基因改造架,我search過好似係,我都唔知轉唔轉好!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.