美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

用開 L'Occitane 嘅媽咪,分享下吖!

我今日第一次去 L'Occitane 買野~ :-P ,買咗支護髮素,覺得幾好用。有邊啲 products 係 A-Must 呢?佢嘅Cleansing Water 好用嗎?

Our Boy's Birth Date:

伯爵府

Re: 用開 L'Occitane 嘅媽咪,分享下吖!

我用過honey系列, 冬天用幾好
而我最鍾意佢地的磨沙面膜, 一次過可以磨沙及清潔musk,十分適合我d懶人
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

複式洋房

I have tried Lavender series because they smell good. I think the mask is Ok. And the bath salt makes me feel relaxed.

禁止訪問

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

我用"人參洗頭水", "foot cream" & "乳木果hand cream" 都好正!

民房

如果夏天用臘菊怕唔怕 "lup" 呀? 同埋想問呢隻 mask 有咩作用呢?

大宅

呢個牌子overall quality唔錯,我係長期擁躉
系列如Honey, Immortelle, Lavender, Olive, Shea Butter, Verbena
其他如Essence oil, Hair & Body care products都唔差

複式洋房

Immortelle eye cream 最好!
該用戶已被刪除

別墅

2019勳章

早上未清醒, 用verbena shower gel沖涼後,再噴verbena 香水,成個人醒曬. 夏天特別見效

冬天 SHER BUTTER產品很好用

大宅

hand cream 一流。

hair conditioner係我用過咁多隻(包括JF Lazatique, Boghese 及 Joyce有賣的所有brands)最好的。
laughin' to keep from cryin'

別墅

Re: 用開 L'Occitane

當歸洗頭水和護髮素幾好用, Lavande Hand Cream 都幾好及醒神.

首頁

尾頁

跳至