派對情報

跳至

首頁

尾頁

民房

Re: 請問有沒有一些餐廳可以搞生日會??

我呢個星期日會在天后的"ironwood cafe"幫我個仔開party, 呢間餐廳包場HK$2,700.00(包埋生日蛋糕).

另外, 在太古城中心
(1) Ruby Tuesday, 比較貴, 但有playground 可以唔駛理d細路, 俾佢 地自已玩.
(2) TCBY, 呢間餐廳包場HK$2,300.00(包埋生日蛋糕).
你可以打電話問咗先!

洋房

Please send a copy to my email. Thanks.

洋房

I want NT side too, pls pm me, Thanks very much

洋房

Kindly pm me too. Thanks.

大宅

Hi

Pls pm to me about kLN side? Thanks.

大宅

I want HK Island side, pls pm me. Many thanks!!

大宅

Can you send the details (Kowloon & N.T.) to me, tks!

[email protected]

洋房

Hi ,

Can you also email to me? I need Kln side inf.

My email address is [email protected]

Thanks a lot.

大宅

Cyrus,
我知山頂的凌霄閣有間Marche餐廳可以開生日會,個view一流,而且重有人扮小丒同小朋友玩遊戲.不過費用及詳情就要你自己check啦,因我只係參加人哋生日會.

大宅

Would you pls pm the details to me? I prefer Kln & NT!

子爵府

I prefer Kln & NT,pls pm me...thx

民房

I prefer Kln & NT,pls pm me...thx :-P :-P

男爵府

I want the info of Kowloon side. Please pm me.

Thanks.

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章

HI JOANNE

I WANT HK SIDE PLS PM ME. MANY THANKS!

大宅

Hi

Can I have the info in Kln side? Thanks a lot!

禁止訪問

男爵府

油麻地明愛白英奇賓館餐廳~~~~我係8月尾在果度攪過, 價錢都好抵, 食物ok~~~不過最少要30人喎!

大宅

Thank you for your reply. May I know how much per person? Adult$$$ & Kid$$$

民房

I may hold a birthday party in "Ironwood" cafe. Any comment about this cafe.

Thanks a lot.

大宅

HKU's Alfred restaurant....v. good

首頁

尾頁

跳至