意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 16|主題: 77712

"肥肥”賣廣告那隻牌子 sinomax- baby 用的健康太空枕

男爵府

國民生產總值:6427

認識瑞士牛牛第一回

"肥肥”賣廣告那隻牌子 sinomax- baby 用的健康太空枕

有否媽媽用過”肥肥”賣廣告那隻 sinomax 枕頭 , 但專給bb用的健康太空枕
(一高一低中間凹可托頸位,到他大些可加高)? 我剛剛買了一個給我一歲大的bb, 他睡了三晚,都發覺不錯,但先生話咁細個bb用健康太空枕會不會不好?所以想問問其他媽媽意見.

大宅

國民生產總值:3417

Re: "肥肥”賣廣告那隻牌子 sinomax- baby 用的健康太空枕

我囡囡9個月大時我已經俾這個sinomax 枕頭佢用.最初都覺得幾好冇問題.但bb越來越大,佢就越來越返瞓,個頭經常頂住床頭來睡,結果個膊頭枕在枕頭上.不過我覺得個枕頭都幾透氣,就算囡囡枕到滿頭大汗,都好快乾爽番.

民房

國民生產總值:63

Re: "肥肥”賣廣告那隻牌子 sinomax- baby 用的健康太空枕

我個b都用僅,我覺OK呀,都無變形。

大宅

國民生產總值:2702

我個b都用緊,几好用呀,而且好透氣。

民房

國民生產總值:98

is that make the baby don't move around the bed?

洋房

國民生產總值:40

我朋友送左個sinomax- baby 用的健康太空枕比我個仔,由
初生訓到宜家4個月,訓到個頭扁晒,唔知有無關係呢!

大宅

國民生產總值:1086

我bb都係用呢隻, 幾好 !

大宅

國民生產總值:1168

我地全家都係用sinomax嘅健康太空枕, 幾好用, 用左兩年都無變形. 而仔仔就一歲開始用, 我覺得佢幾透氣.
DEL

子爵府

國民生產總值:12520

我bb都係用睡安豬架, 我就覺得好好, 佢個幾月己經用了, 用既第一晚比平時瞓耐左, 唔知係咁啱定真係舒服呢?
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

複式洋房

國民生產總值:225

我都係在bk申聽到有媽咪話好用,所以在bb6個月時已買了俾bb睡,但我阿媽俾我阿b睡左半個月到就将之打入冷宫,無論我講什麼,他都堅持不俾bb睡,寧願俾迫的普通的bb枕頭仔俾阿b睡,我阿媽話個枕頭質地會啜血,bb仲細,所以唔俾個孫用。

我鬥不過她,所以最后我再買了個加拿大做的防瞒枕頭俾阿b,我阿媽亦無抗拒这個枕頭,係俾佢個孫睡!

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

多謝各媽媽意見,我放心給我bb用了.

男爵府

國民生產總值:6293

請問sinomax-baby太空枕大概幾錢,我正想買枕頭給b.

dayday

民房

國民生產總值:56

Hi,

I am new menber.

請問bb何時可用枕頭? 我的bb現在剛3個月!

Thanks.
Lim Lim

男爵府

國民生產總值:6293

up

大宅

國民生產總值:2478

limlim2:

一般建議在嬰兒1歲前,都不要使用枕頭,以減低嬰兒猝死症(Sudden Infant Death Syndrome)的機會。

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

dayday

吉之島, 永安. 約$200個. 我bb現一歲啦.

子爵府

國民生產總值:12388

我仔仔依家17個月大, 12個月大時都買左sinomax睡安豬比佢, 點知佢都係鐘意我個雅芳x電腦枕頭!!!! :-x :-x :-x 夜晚仲成日同我爭枕頭!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.