產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

佐敦張國良一問

有冇人睇過佐敦張國良,效果及收費如何?
[img align=right]www.yahoo.com.hk[/img]

男爵府

Re: 佐敦張國良一問

我個朋友以前睇佢嫁..佢話幾好收費唔貴$300蚊到..
佢好多人睇嫁~~打電話約起碼等個半月..

男爵府

我個朋友話佢都幾寸嫁~~

大宅

咁請問$300包什麼?及得不得?

[img align=right]www.yahoo.com.hk[/img]

大宅

你係咪講油麻地嘉賓大廈果個呀!我之前係睇佢架!驗小便加照超聲波都係$2XX仲比左D維他命我!我覺得佢都幾好人呀!但就真係要約好耐呀!要等成個月架!可能佢咁平所以好多人睇啦!

男爵府

我前兩日都打左電話去預約..個姑娘話要等到5月31號先有得
睇....

大宅

係呀,係佢,咁佢經驗係咪好好,同埋好仔細咁講你聽!

珍珠宮

醒目開學勳章

唔該比張e生電話同地址我呀, tks!!

男爵府

佐敦彌敦道301號嘉賓商業大廈1311室(裕華樓上)
電話:23323337

珍珠宮

醒目開學勳章

潮流媽咪
唔該晒!

複式洋房

HI !
張國良很好, 很有醫德, 而且經驗VERY豐富, 放心吧 !
我去年11月也是找他開刀生我的囡囡. 不過真的很多很多人看他, 您要有心理準備要等2-3個鐘 !!
波子bb 2003年11月6日出世3.4kg......... 而家返 k1 la...... :-P

大宅

2019勳章

他真的很多人,又細心,價錢又便,我所有同事也是找他接生的,當然我也是她們介紹。

我生完後情緒不穏,記得他出院前說若有不開心也要致電給他,我當然沒有這樣做,因只覺他是隨口說說吧!但因傷口痛所以問他如何,他知道後叫我上診所,本以為又要等上二、三小時,誰不知不用等,立刻為我檢查,回家後兩天更主動致電給我更進情況,真令我感動。

他的醫生費也只是$4***,連進院也只不過是$15***,所以值得推介。

民房

hi,各位媽咪,我也是在張醫生處做產前檢查,還約了5月中開刀生bb。我覺得他真的很有醫德,收費平之餘,他每次都很細心做檢查,不會馬虎了事。如果你有甚麼問題發問,他也會詳細回答,且不會因可以收多些錢而建議你這樣那樣,如果他覺得不必要便不會叫你做。不過他真的很多病人,每次檢查最少預定等2至3個鐘,且他說話聲調比較難聽,但聽得多便習慣了。

我個人認為他真的值得推介,即使等得較長時間也不要緊。我想請問有沒有媽咪知道他做手術的手勢如何?傷口會否很痛?他的兒科拍擋又好不好?

大宅

2019勳章

我多位同事也是由他接生的,開刀手勢不錯,

大宅

我都係睇佢架, 簡直係excellent! 我個b都係佢保番架. 收費又平.

大宅

which hospitals he will go? Will he go to HKI's hospital?

大宅

我老婆之前都係睇佢, $280呢個價錢你唔好以為佢冇料到, 其實只係佢濟世為懷, 特登唔收咁貴, 張國良好出名, 亦是一名出名的好醫生, 我的幾個同事都在佢手上順產.
我個仔好得意架

大宅

2019勳章

法國和浸會,我住法國,環境不錯,價錢亦較便,護士又好

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

佢真係好多人睇呀~依家要book到6月10號呀~

珍珠宮

請問法國, 係香港個間定係九龍個間呀?

首頁

尾頁

跳至