意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 3|主題: 77763

余仁生開奶茶

水晶宮

國民生產總值:54626

2018勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

余仁生開奶茶

我亞仔4個月大, 成日唔想飲奶, 咁比余仁生開奶茶佢飲, 但一d反應都冇, 咁係唔係要試第二間d開奶茶? 間間都好似唔同咁?

該用戶已被刪除

Re: 余仁生開奶茶

民房

國民生產總值:68

余x生 is expensive. I buy it from South North Hong.

男爵府

國民生產總值:6735

我之前都係余仁生買開奶茶,但今日想煲時發現有晒,於是到附近藥材舖買,發覺多好多料。

有o的一隻隻,好似蟑螂咁,唔知咩來?有咩用ga?

同埋聽人講好似話男仔唔好落"淡竹葉"?

有冇mama可以分享下?

該用戶已被刪除

水晶宮

國民生產總值:54626

2018勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

咁東方紅係唔係好d呢? 我睇過d材料都唔同, 點解開奶茶d材料間間唔同? 邊間正宗d? thanks!

禁止訪問

國民生產總值:4238

民房

國民生產總值:56

我個bb3個月大,請問是否可以飲開奶茶,如可,是如何吃的?要用多少水煮,一天飲多少? 可否詳細教我....

飲開奶茶是否幫助便便&好胃口D?

Thanks,
LimLim

禁止訪問

國民生產總值:4238

民房

國民生產總值:56

rleung,

Thank you for yr info. It is very helpful.

LimLim2 :-P

洋房

國民生產總值:203

請問各位英雄豪傑...

開奶茶可唔可以一星期飲多過一天? 我寶貝仔逢星期4飲一天,(佢食S26 3) 飲嗰日通常好好胃口,但第二天又回復正常(唔係好食嗰隻),另外有冇其他古方可以傳授能令BB食得,呵得又SLEEP得? 我係非常認真的

洋房

國民生產總值:51

我就懶去煲啦!!!我就買沖劑的開奶茶比個仔飲..一星期一次!!都ok la...唔洗煲得咁辛苦!!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.