美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問大家做完激光underarm後, underarm 有無白滑返, 無再點點黑毛頭 or 黑黑地? 我做左3次, 係無咩毛長出, 但毛孔依然見到點點黑, d 黑黑地既印都仲有, 有咩方法變白滑呀? 又話做完激光會收細d 毛孔同白滑返

大宅

我就做咗2次,不過都未見白咗,個脫毛顧問叫我要多做磨沙woo,
現在還是努力緊,希望遲d可以白d。

大宅

我個consultant 比左d 果酸我搽, 但都仲未白滑返, 我做激光除左解決毛毛既煩惱, 最想都係個underarm 唔會再點點黑同印, 唉, 有咩方法呢?

原文章由 fiontse 於 08-4-16 13:54 發表
我就做咗2次,不過都未見白咗,個脫毛顧問叫我要多做磨沙woo,
現在還是努力緊,希望遲d可以白d。

大宅

果酸我都有比我搽,我支個名Neo Strxxx gel黎,不過好細支。

原文章由 honeybbb 於 08-4-17 14:27 發表
我個consultant 比左d 果酸我搽, 但都仲未白滑返, 我做激光除左解決毛毛既煩惱, 最想都係個underarm 唔會再點點黑同印, 唉, 有咩方法呢?

大宅

要繼續做多幾次d印至會淡

大宅

咁你做咗幾多次先淡色呀?

原文章由 sst 於 08-4-17 14:50 發表
要繼續做多幾次d印至會淡

侯爵府

醒目開學勳章

我5-6年前做的,到現在仍很白滑
樓主不用WORRY,要做完晒,無晒毛出,D毛孔自然收細...
我以前做D機可能舊款D,差不多成年先無晒D黑點...BUT result is good untill now.
我以前No need to apply any lotion的

首頁

尾頁

跳至