想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

加油, 小天使等緊你呀!!!!

大宅

雖然傷心,但個人輕鬆晒! 因為寄望下cycle !!

別墅

引用:雖然傷心,但個人輕鬆晒! 因為寄望下cycle

原帖由 yipmc 於 14-12-18 發表
雖然傷心,但個人輕鬆晒! 因為寄望下cycle !!
加油,希望大家都早孕!

大宅

Same here.... I had two surgeries for removing chocolate cysts on both ovaries and a lot of adhesions all over my pelvic area. My doc also said only IVF can help me. But I got a chemical pregnancy in July this year!! Although I am still now trying to get bingo, that chemical pregnancy was a very big encouragement for me and my husband, giving us hope and positive energy! Add oil!

大宅

回覆 @mymelody 的帖子

身同感受~ 一起加油唷!不過我都會繼續plan 下年 去台灣ivf 啦,我下年34 了。 時間吾等人

禁止訪問

引用:回覆 @mymelody 的帖子身同感受~ 一起加油

子爵府

環保接龍勳章

引用:回覆 @mymelody 的帖子身同感受~ 一起加油

原帖由 yipmc 於 14-12-20 發表
回覆 @mymelody 的帖子

身同感受~ 一起加油唷!不過我都會繼續plan 下年 去台灣ivf 啦,我下年34 了。 時 ...
我下年都34啦,我追第二胎,老公一定唔肯人工。。。唔通注定我得一個b?

大宅

回覆 karenus 的帖子

我見血4日仍然高溫, 但第四日突然有超級多同恐怖的血塊流出, 第五日終於跌溫, 跌左0.2 'f.

禁止訪問

引用:回覆 karenus 的帖子我見血4日仍然高溫,

大宅

回覆 karenus 的帖子

今日day 11 了,體溫響day 8 先變返正常低溫。驗血報告出了? 希望你一切安好快d 可以再開工

禁止訪問

引用:回覆 karenus 的帖子今日day 11 了,體溫響

禁止訪問

引用:回覆 karenus 的帖子今日day 11 了,體溫響

大宅

回覆:yipmc 的帖子

完全明白你嗰種由希望到失望嘅感覺。
我小產2次,1次仲要宮外孕。
有時,心諗,生個bb點解到咁難。
不過,辦法總比困難多。上天比你嘅難関必定係你所承受得到的。
祝福你

首頁

尾頁

跳至