在職全職

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 有無有食煙習慣既全職媽咪

男爵府

未生BB時, 我兩公婆都係煙民, 到我地一plan生BB就兩個都戒曬煙, 為既係下一代健康, 不只生理, 心理都要健康, 直至而家都未掂過一口煙, 冇話食左幾多年戒唔戒得到, 而係有冇決心去為小朋友做番d野, 當教育又好, 當為自己身體又好, 始終食煙都唔係一個健康既行為, 仲有女人食煙始終比人個感覺冇咁好。
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

大宅

Mummy 寫道:
未生BB時, 我兩公婆都係煙民, 到我地一plan生BB就兩個都戒曬煙, 為既係下一代健康, 不只生理, 心理都要健康, 直至而家都未掂過一口煙, 冇話食左幾多年戒唔戒得到, 而係有冇決心去為小朋友做番d野, 當教育又好, 當為自己身體又好, 始終食煙都唔係一個健康既行為, 仲有女人食煙始終比人個感覺冇咁好。

我絕對同意你既講法~~
☆以上純屬本人立場☆

複式洋房

我都係自私啦...無恆心去戒...

我既寶貝仔仔係4月21日出世...請多多指教~

男爵府

我都係有o左BB之後冇食..囡囡38週3出世,重3.11kg....

複式洋房

祝我戒煙成功啦.......唔該......忍左成日啦.... :cry:
我既寶貝仔仔係4月21日出世...請多多指教~

首頁

尾頁

跳至