自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

保障自己,保障小孩,保障家園......請大家一齊支持遊行!

十萬個感激!!!

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1371731&extra=page%3D1&page=1

請大家都盡力支持!!!

1. FA8866
2. Siuchoi
3. ellawyc (自己的事, 自己爭取! 請大家考慮一下, 唔會花你好多時間)
4. si-si
5.甜心妈妈
齊來支持,捍衛香港雇主的基本權益!放眼望世界,只得香港的雇主是最無保障(直頭生活在水深火熱之中),看看馬來西亞,新加坡,台灣為何外傭在我0的香港得到的人工是最高然而比我的受的氣是最多?各位媽媽在論壇發表言論個個煩惱憤怒,現在是時候真正表達自己的意愿與要求了,望各位媽媽齊來支持!齊來申訴!這次真的是一次機會啊!希望各位雇主珍惜!!!!
6. cy1203 (我大住肚,可能行吾晒,但都想出席,等政府知道有我地呢D苦主存在)
7.chunchunbb
8.sweetcouple一家三口力撐到底
9.060228
10 Sillything
11) Joanthony
12.amysnlee
13.winnie_sh 一家三口
14.朗仔

[ 本文章最後由 朗仔 於 08-4-20 23:34 編輯 ]

大宅

朗仔,
幫我一個忙,哩個topic系你開嘅,我想跟番你topic造嘢,你將個標題改造"福利勞工局局長張建宗語無倫次,妄視港人利益,請支持外傭僱主大遊行",可以嗎?

哩個張局長越黎越黑我憎,頭又吾梳,又立痴痴,剩識托大腳,擦鞋....頭先同完家傭版呀winnie_sh傾完電話後,佢更加黑我憎...

朗仔,
幫下忙,改標題.........我要砌哩條腸粉呀~~~ 我就系家傭版其中一位義工"開門見山",你改左個標題先,吾該!!!我番去家傭版個面交待番所有嘢,之後我會再番黎同大家交待la!~

[ 本文章最後由 餃次子 於 08-4-17 18:23 編輯 ]

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

我支持,但我個肚已7個几月了,行唔到,不過我會精神上支持大家。。。行!

侯爵府

原文章由 emt1314 於 08-4-17 21:50 發表
我支持,但我個肚已7個几月了,行唔到,不過我會精神上支持大家。。。行!

多謝你先!!!

麻煩你同身邊既朋友,盡量參加ar!Thx~~!!!

侯爵府

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... page%3D1&page=1

請大家支持!!!

珍珠宮

請大家也通知親朋戚友上黎報名先啦!!

希望有更多人支持!!

侯爵府

請大家支持!!! :lol:

首頁

尾頁

跳至