想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位姊妹:

男爵府

Re: 量

Sammiy,
恭喜你呀, 終於證實BINGO左
我的曳豬囡囡在浸會順產出世架 ! 3.05kg-Oct 04; 4.9kg-Nov 04; 6.1kg-Dec 04; 6.8kg-Jan 05; 10.3kg-Dec 05; 12.0kg-Jul 06; 14.0kg-Jan 07; 14.6kg-Jun 07; 16.2kg-Jan 08; 17.6kg-Jun 08; 19.0kg-Jan 09;  19.8kg-Jun 09; 22.4kg-Jan 10; 22.6kg-Jun 10

複式洋房

Sammiy,
恭喜你,請教下我點量點Bingo la...我上次m21/3黎,今次16/4 m黎左,我應何時用棒棒何時出擊呢?我不懂這方面知識。

子爵府

2019勳章

Sammiy

恭喜你!飲番杯先

記得睇完醫生返來報告,和大家一同分享。

親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

子爵府

Sammily,

恭喜你呀!好等你開心,你快d上番"Bi Li Bar La"話俾d姊妹知呀!你要小心呀!我下星期都係等緊派成功表,我都吾咁諗.
[img align=left]http://victorian.fortunecity.com/cezanne/607/cartoon19.gif[/img]

子爵府

Sammiy,

恭喜妳ar,

男爵府

好羡慕,恭喜!

別墅

Sammiy :
恭喜你!我好鄧你開心.......! :-P
:-? 8-) :-o ;-)

伯爵府

sammily,
恭喜你呀! 記得爭取多些時間休息呀! 祝你個bb肥肥白白,活潑可愛, 最緊要就係身體健康!

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

大宅

醒目開學勳章

Sammiy,

恭喜你丫! 記得多d休息, 祝你生一個健康活潑既bb^^

洋房

恭喜哬!記住小心身體和多點休息。

god bless you!

別墅

[size=medium]Sammiy, 恭喜你呀!

大宅

各位姊妹:
我睇完e生la,
雖然Bingo

伯爵府

sammily,
唔好禁擔心啦, 心情會影響bb架..., 放鬆d, 我諗e生都係就住你食左排卵藥既情況循例講返你知有咩可能性, 唔好太上心, 你現在最好休息多些, 食d有營養既食物, 等bb吸收多些, 自然會強壯d...
樂觀d! :-P

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

大宅

可樂 寫道:
sammily,
唔好禁擔心啦, 心情會影響bb架..., 放鬆d, 我諗e生都係就住你食左排卵藥既情況循例講返你知有咩可能性, 唔好太上心, 你現在最好休息多些, 食d有營養既食物, 等bb吸收多些, 自然會強壯d...
樂觀d! :-P

多謝你呀!
其實我都知道要放鬆d,但我始終都有點擔心,
anyway,我都預祝你成功!

伯爵府

sammily,
我當然理解你既擔心啦, 總之諗都要放鬆d咁諗, 唔好向壞方面諗! 早些訓, 不如你試下飲多些花膠湯丫, 我聽人講岩岩有左, 飲多些好, 因為係安胎架! 會令個胎穩陣d架!
多謝你, 我都希望遲些可以同你一齊分享有左既快樂!

男爵府

恭喜恭喜!記住小心身體和多點休息
鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

大宅

各位姊妹:

多謝你

大宅

sammily..

恭喜妳呀 只要休息多D, 訓多D, BB好快快高長大架啦.

大宅

hi sammily, can you tell me why you need take 排卵藥. Did you try many times?? So you see the
doctor??
Thanks Jod
Namaste

首頁

尾頁

跳至