自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

明明昨天已依照你決家的時間, 幫你約晒人上來公司開會(上午), 我重在約人之前再三問你個時間係唔係得架, 你答我得冇問題, 點知你突然又話要改下午, ok 我改羅.

今朝神早就通知我要改時間(遲半個鍾), 又要我在群組再同各位講多次提醒各同事, 我都醒再約遲15分鐘, 到第一個同事入房坐底, 然後開始其他人到齊, 你足足達左1個鍾, 在之前app你問身在何處又唔覆, 問你身邊同事又個個吹晒水, 冇個口供夾, 最後你終於覆話15min到, 又係吹水, 我真係登其他同事慘, 你只係我地個team leader炸, 如果你係mamager咪要遲2粒鐘

禁止訪問

侯爵府

咁下次你哋識做個個遅半個鍾先到囉

侯爵府

引用:明明昨天已依照你決家的時間, 幫你約晒人上

原帖由 amandarocky 於 14-12-18 發表
明明昨天已依照你決家的時間, 幫你約晒人上來公司開會(上午), 我重在約人之前再三問你個時間係唔係得架, 你 ...
唔使勞氣喔。
遇到呢d人,我地會系會議室齋坐吹水,老闆問起咪話:高層通知黎開會既,唔知點解會遲到呢。

珍珠宮

甘衰

男爵府

回覆:amandarocky 的帖子

我都好唔鐘意d無時間觀念既人,我覺得佢地係好自私,佢地鐘意浪費時間係佢既事,但唔好影響到我,我既時間係好寶貴。

子爵府

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

好憎, 有d仲要遲到仲當無事發生過

首頁

尾頁

跳至