跳至

首頁

尾頁

大宅

我昨日去藥房買"奶粉", 點知又+價...
+咗差不多20%, 嚇c我...
e+咩都加價, 食又加, 用又加, 人工無得加, 好慘呀!!
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

禁止訪問

大宅

Pampers 咁之前係 how much??
我Carlsson仲係用"L"...
都唔知係好定唔好, 雖然平d, 但即係佢瘦啦!!!
我睇到Hayden同Carlsson都係88cmH, but the weight...mouth:

原文章由 pekklekc 於 08-4-17 10:42 發表
I bought a XXL Pampers last week, woh, $108 for 36 pcs, 嚇c我... 人工 3 years 無得加 lu! ...

[ 本文章最後由 Carlsson 於 08-4-17 10:55 編輯 ]
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

大宅

我個仔30磅都係用緊L SIZE, $135 84片, XL我都未買過喎, 你哋咁快用呀....

別墅

我用fitti XL,比L少10片,價錢一樣(最近就未格值,因之前一買就買左三箱--即9包)。
但BB著得舒服D,唔駛咁緊!(BB32磅)

[ 本文章最後由 chan2006 於 08-4-18 07:41 編輯 ]

大宅

我係上年一次過買左一箱奶粉, 所以仲有好多存貨, 另外,比比日頭已經成功介片,每日仲係用夜晚瞓覺果條. 慳番好多

原文章由 chan2006 於 08-4-18 07:40 發表
我用fitti XL,比L少10片,價錢一樣(最近就未格值,因之前一買就買左三箱--即9包)。
但BB著得舒服D,唔駛咁緊!(BB32磅)

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至