潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

GX32會自動關機 !!!

我買左部GX32兩個多星期,近幾日發覺佢會自己關機,我睇過佢係有電架喎...唔知有無人試過呢.?

別墅

Re: GX32會自動關機 !!!

HelloMilkie,

冇喎, 我部機暫時仲好正常喎.

你買唔買到駁電腦果條線呀??

複式洋房

未呀..我諗住買左張SD咭先再買o的Accessory呀麻...不過部機唔知係咪shot shot 地呢...

大宅

我以前在流動電話公司做的,經驗話比我知,所有手機在新出頭三個月最好不要買,因是首批推出的關係,可能有很多東西需要改善,如buffer問題,system問題等.而第二批(即約三個月后)的手機就比較穩定.下次記得 la..

大宅

HelloMilkie 寫道:
我買左部GX32兩個多星期,近幾日發覺佢會自己關機,我睇過佢係有電架喎...唔知有無人試過呢.?

If you do not insert the battery properly, GX32 may sometimes 自己關機. Try to unplug and plug the battery again. I may help.

複式洋房

Thanks Tin_Tin..

Let me try try..

首頁

尾頁

跳至
熱門主題