媽媽會所

跳至

首頁
45678...39

尾頁

伯爵府

Re: 2002年12月BB會 (Part 120)

各位靚媽早晨呀!)))))))))))))

helen婆婆: 第一次同你同一時間on line!你好勁喎,又幫手湊孫女,又可以上網!netnet媽媽預產期幾時呀?(希望我無記錯!)

jac: 我估係 boy!

各位:

琴日早上一家去左 中大,係個大池塘果度玩左幾個鐘,包埋係隔離個canteen食 brunch,果度個池塘有小橋、涼亭,又有好多魚,又有鴨鴨,恩祺見到好興奮,又有幾個小草地....都幾適合我地去gathering。

兩個細路午睡完之後,我地又去lopo做野果度隔離有一個小型兒童playground,可能地點僻,無乜人,恩祺包晒全場,恩恩踩單車,祺祺玩扭扭車 (用兩隻腳爬o下爬o下),好盞鬼,兩個塞豆窿終於玩到倦極而返!
bb女 = 恩祺媽 :-)

公爵府

Carol

你講個樹我N年前去過 (吳生同我影沙龍)...但冇車人士去好似比較隔涉

伯爵府

crystal:

妍妍真係大個女好多,好lady!

伯爵府

菲菲:

果度搭火車係大學站一出,就見一個大球場,沿住大球場行無耐就到啦。如果渣車先至要係大埔公路入。

琴日都有兩個女人著晒古裝,係度影沙龍。

公爵府

Carol

原來可以步行去到, 咁都ok喎

子爵府

carol : thanks for the good tips. i really want to go as well!

5 : yes, it's really good ah!

all : i'm tired (esp. my eyes). as my boss is on meeting every monday morning, i 'm searching on the internet abour the japan trip. ..................................very tired ah!!!! :-P
違規內容已被管理員刪除

公爵府

版主

[size=medium]Good morning

大宅

醒目開學勳章

各位早呀!!

bb女,
"菲菲"... :lol: :lol: :lol: , 咁我叫 '比比' 啦
尋日2個小朋友一定盡興而返喇.

公爵府

老鄭 & Michelle

Hello

Michelle

eeeeeee......做咩一入黎就笑人地喎 :-( :-(

伯爵府

菲菲:

我地琴日特登兜去火車站果邊睇o下有幾遠嘛!

仲有一個介紹,如果想大班人 bbq,唔嫌遠的話,lopo做野果度都幾好,(lopo 唔好打我),果度有平台 bbq,面向一個球場,而家個球場closed 左,以前係可以入去個大草地玩。後面亦有室內好大地方比 bb 活動。bbq 是 $80/head。

公爵府

Michelle

我唔記得講....Chloe好鬼似你呀 (簽名相)

Carol

$80 per head....係咪包埋食物?

公爵府

版主

老吳
好多野做
:-(

伯爵府

michelle:

"菲菲"係我對phoebe的專稱,你唔做得笑佢! :-x

點解要叫你做"比比"?你係mi mi 呢!

係呀!兩個小朋友真係盡興,祺祺食晚飯時要訓一覺。

公爵府

版主

[size=medium]AGREE!

MrsNg 寫道:
Michelle

Chloe好鬼似你呀 (簽名相)

伯爵府

菲菲:

緊係包食物啦!唔通$80租爐咩?!

都幾多野食o家,仲有冰凍西瓜tim!

公爵府

老鄭

點解呀???....你老闆又遙控你呀? :-(

公爵府

Carol

但係攪BBQ我諗都要年尾....天氣開始熱喇

大宅

醒目開學勳章

bb女,
"菲菲"...好親暱既稱呼...可愛...所以我話我要叫phoebe做"比比"lor.
無錯...我係 "mi mi"

比比,
真係好似...所以我要特登去修眉...等我地2個有d分別.

公爵府

mi mi

你今日去天神村呀? 我諗住明天去呀

公爵府

版主

老吳
YES :-(

首頁
45678...39

尾頁

跳至