想生BB

跳至

首頁
12345...35

尾頁

大宅

Re: 想問如果用clearplan排卵棒應該係早上test or 夜上test ?

chilli 寫道:
emily
係呀! 你隨時聽日就 +ve ! 叫你老公預備定都得啦 :-P

係就好lu,老公今日返左黎,隨時stand by........哈哈
emily200323 [img align=left]http://hk.geocities.com/aphek03/pekkle/wallpapers/gif/6.gif[/img]

珍珠宮

醒目開學勳章

Re: 想問如果用clearplan排卵棒應該係早上test or 夜上test ?

lucy
配合埋你分泌, 你真係好大機會 +ve !!

你明早 do 唔到唔緊要, 明晚一定要 do! 同今晚 dodo 既時間唔好相隔多過 24 hrs! 確保呢二日都有 y 虫係體內.

珍珠宮

醒目開學勳章

emily
你老公平時係几耐返黎hk一次?
好彩深圳同 hk 咁近咋.

大宅

emily,

我同妳 case 好相似呀!!! 妳呢一兩日分泌有無多左??[/quote]

有呀,都係星期二&三較多,今日都有d呀,可能真係聽日排卵呀,你既然見到條激增線深色過條參照線,今晚梗係要dodo啦,唔好miss左個機會,如果唔係又要等下個月ka 喇......
add oil

emily200323 [img align=left]http://hk.geocities.com/aphek03/pekkle/wallpapers/gif/6.gif[/img]

禁止發言

珍珠宮

醒目開學勳章

你二個都要 add oil, 等你地好消息!

禁止發言

珍珠宮

醒目開學勳章

lucy
當然要 bingo 仲要配合好多野啦, 你知要放鬆就啱啦. 抵錫!

禁止發言

珍珠宮

醒目開學勳章

lucy
你有心啦, 我已經好番! 冇食藥冇睇 e 生, 靠自己抵抗力! 我隻衰佬傳染我 :-x

禁止發言

洋房

chilli, lucy & emily :
喂喂,我返黎啦,哈
之前我咪同妳o地講係21號test到激增線深色過條參照線,原先想一早test左後立即dodo,點知老公太累話等晚上放工返黎先,點知我一等就等到22號零晨兩點幾至dodo,加上位置問題,女上男下,想今次都唔會bingo架啦,又要等多個月 :-(
唔好講我d唔happy既野, lucy 話尋晚已dodo,如果妳驚太遲咁今晚再do多一次做後備囉,但記住一定要男上女下之容易有bb架, chilli 妳真系要小心自己身體,因剛剛有左要多d訓,食多d 花膠等(當然經濟可以食燕窩)等個胎定左就可要周圍去都無問題,take care自己, emily 妳點呀,妳chk到後老公又趕到返黎dodo左未呢,我唔知又無記錯妳系咪想生囝,系就dodo多d啦, 我唔bingo都希望妳兩個bingo架,一知有左記得話我知, ok
HappyHappy :-D :-P :-)

大宅

chilli,lucy,
我有野唔明呀,我尋日(22號)條激增線比早幾日較為深色,但係比參照線淺色少少,所以夜晚有dodo,到今朝(23號)再test,條激增線又比22號淺色,點解會咁既,會唔會miss左個egg day呢???
不過我諗我今晚會補多次飛,實行有殺錯無放過,haha....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

大宅

仔仔豬媽咪 寫道:
chilli, lucy & emily :
喂喂,我返黎啦,哈
之前我咪同妳o地講係21號test到激增線深色過條參照線,原先想一早test左後立即dodo,點知老公太累話等晚上放工返黎先,點知我一等就等到22號零晨兩點幾至dodo,加上位置問題,女上男下,想今次都唔會bingo架啦,又要等多個月 :-(

唔好講我d唔happy既野, lucy 話尋晚已dodo,如果妳驚太遲咁今晚再do多一次做後備囉,但記住一定要男上女下之容易有bb架, chilli 妳真系要小心自己身體,因剛剛有左要多d訓,食多d 花膠等(當然經濟可以食燕窩)等個胎定左就可要周圍去都無問題,take care自己, emily 妳點呀,妳chk到後老公又趕到返黎dodo左未呢,我唔知又無記錯妳系咪想生囝,系就dodo多d啦, 我唔bingo都希望妳兩個bingo架,一知有左記得話我知, ok

仔仔豬媽咪,
唔好唔開心啦,今次唔得下個月再努力過啦,加油呀 我尋日check到比早幾日深色,所以夜晚開左工lu,但係今日再check又比尋日淺色,都唔知點算好,唔理lu,今晚要再補飛至得.
我自己就想生囝囝,老公就想要個囡囡,都唔知佢係咪tum我既,無所謂啦,囝囡都係自己ka ma.
放心啦,我一知道bingo即刻會報喜ka la....

珍珠宮

醒目開學勳章

lucy
你今晚再補課 la! 我第一次用clearplan >> day 12 係左線深色過右線! 配合埋體溫, 我 day 12 係 egg day, day 13 體溫開始升高! 所以我覺得 egg day 當日, result 都會係 +ve.

聽日你再報上體溫!

珍珠宮

醒目開學勳章

仔仔豬媽咪
你 22 號零晨 dodo 都冇遲呀, 有機會喎! 你今晚再補課 la, 記得用男上女下喇!

我每朝都有食燕窩, 花膠都買咗但懶得煲! 唔知點解諗起條花膠就想嘔! 我只係響大肚前煲過 2 次.

emily
唔好理佢淺色定深色 la! 總之今晚再補課 la. add oil.

大宅

lucy,仔仔豬媽咪,
我地三個時間都差唔多,會唔會一齊bingo呢???
諗起都有d開心呀.....
一齊加油呀

禁止發言

珍珠宮

醒目開學勳章

lucy
正鬼正馬咩! 大肚之後勁多痘痘呀!!!

我自己燉, 加好少水, 燉到杰撻撻, 每朝食二湯匙!
我食過老行家, 但好似冇乜蛋白味!

禁止發言

首頁
12345...35

尾頁

跳至