興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

得意面孔的 icon 點整架?

我成日係都見到有 d 媽咪 o既文章裡面,有 d 好得意的 icon。但我搵勻 bk 都唔見到有,請問點整架?

洋房

Re: 得意面孔的 icon 點整架?

咕怪媽媽,

o的得意 icon 要自己 download, 唔係 BK 本身有o架.

請參考 :
1. Smiley Central
2. Emoticons

不過我冇 download 過, 詳情唔太清楚.
請多多包涵 & 指教 :mrgreen:

子爵府

按[回應] →按[引文]就會見到最底個公仔,有依d code

〔img〕http://www.click-smilies.de/my_smileys/smileys1/animals_bunny2_2.gif〔/img〕

你首先要
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有冇 d 唔洗download 就用得架?

愛 我 就 別 傷 害 我

子爵府

kitwong 寫道:
有冇 d 唔洗download 就用得架?

kitwong,

我shown 出尼果D, 全部都唔洗download .......
不如你 click 入去, 睇下先啦 .....
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

男爵府

多謝您呀 mmak。

但我反而想 download D係部腦度用喎(如果每次發表都要click上網站搵 icon咪好煩),有冇辦法呢又?

男爵府

多謝您呀 mmak。

但我反而想 download D係部腦度用喎(如果每次發表都要click上網站搵 icon咪好煩),有冇辦法呢又?

首頁

尾頁

跳至