媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2003年10月媽咪 PART 2

IngridMaMa,
請問你自己買的南瓜, 係好好好好硬喎,
我連切都有d 吃力, 你點樣切成 1 x 1 x 1 cubes 咁架??
4月30日下午唔得呀, 我要返工...

男爵府

10月BB 2nd Gathering committee meeting

以下各位可以幫手的媽咪,我想大家在5月前聚集一次去商量當日的節目,請大家話我知邊日好? 唔知4月30日(Friday)下午有邊位唔得,邊位得?

April 30 (Friday) 2:00pm
地點: anywhere starbucks or pacific coffee

1. IngridMaMa - okay
2. 蕎騫媽
3. 盈媽媽
4. 一一B--唔得呀, 我要返工, 同埋lunchtime係1300-1400 (灣仔)
5. 小祖
6. kiss
7. yokomama

別墅

10月BB 2nd Gathering committee meeting

以下各位可以幫手的媽咪,我想大家在5月前聚集一次去商量當日的節目,請大家話我知邊日好? 唔知4月30日(Friday)下午有邊位唔得,邊位得?

地點: anywhere starbucks or pacific coffee

2. 蕎騫媽
3. 盈媽媽
4. 一一B--唔得呀, 我要返工, 同埋lunchtime係1300-1400 (灣仔)
5. 小祖
6. kiss
7. yokomama (我都係要返工呀,sorry)
我個名叫樂樂b,媽咪最鍾意叫我做蕃薯b嫁!

大宅

2. 蕎騫媽
3. 盈媽媽
5. 小祖 - okay ah!!!
6. kiss

大宅

曉晴
我依2日send比你啦∼因為都幾多,而且我要逐個上去睇下d site仲響唔響度...(費時send垃圾比你嘛)ok?

仲有你冇留心聽書喎...4月30號係幫手2nd gathering o既媽咪出黎開會呀...你係咪想加入做義工?係就好喇∼

子韜尋日打完5合1,今日發燒,扭到不得了!!!我真係想一搥打暈佢呀!!!! :-x

子爵府

2. 蕎騫媽
3. 盈媽媽
5. 小祖 - okay ah!!!
6. kiss
8. yatjeh - Sorry 我都係要返工呀! :-P

大宅

十月媽咪

婷婷好高呀, 好想見下佢喎,但好似不見你報名出席我們的約會,沒有空嗎? 測試結果如何,是否即時知道的。

另外想問吓,去健康院打針時是否一定兼做測試的,我約了月尾打針,但姑娘好似無說會做測試,我是否要再約過呢?

小袓

一搥打暈子韜妳不心痛嗎? 去私家打5合1不是說多數不會發燒的嗎?是否只是情緒反應呀!

大宅

小袓

已sent D相比妳,請check email。 :-P

大宅

可以bring膠墊的媽咪:

1. 安妮媽媽 (26張)
2. IngridMaMa (28張)
3. 一一B (待confirm, 因未買)
4. pangpuiyee (16)

男爵府

delia:
其實我都好想好想好想出席你地既聚會架,但係因為之前我奶奶...唉...唔響度喇...我老公無晒心機...加上我覺得自己有白事在身,唔多適宜周圍去,所以我無報名囉!
希望遲d你地再搞聚會or十月果陣搞生日party的話,我一定會報名參加的!

今次呢支六個月針係兼做埋測驗架,我之前都係約左一個時間,但係去到果陣佢地就同婷婷做埋測驗!我諗你月尾去到健康院,都應該會做埋測驗的!

大宅

因為有太多媽咪要返工, how about 返工大家一齊食餐飯加開會?

April 30 (Friday) around 6:30pm
地點: 中環 或 銅鐶灣

1. IngridMaMa - okay (中環,銅鐶灣都okay)
2. 蕎騫媽
3. 盈媽媽
4. 一一B
5. 小祖
6. kiss
7. yokomama
8. yatjeh

男爵府

因為有太多媽咪要返工, how about 返工大家一齊食餐飯加開會?

April 30 (Friday) around 6:30pm

1. IngridMaMa - okay (中環,銅鐶灣都okay)
2. 蕎騫媽
3. 盈媽媽
4. 一一B - ok (兩度都ok)
5. 小祖
6. kiss
7. yokomama
8. yatjeh

別墅

2. 蕎騫媽
3. 盈媽媽
5. 小祖
6. kiss
7. yokomama - 兩度都ok
8. yatjeh
我個名叫樂樂b,媽咪最鍾意叫我做蕃薯b嫁!

子爵府

2. 蕎騫媽
3. 盈媽媽
5. 小祖
6. kiss
8. yatjeh - 兩度都ok ga

大宅

[size=small]小袓b子韜 & delia仔仔傲然在屯門龍鼓灘相遇呀!!!!!
傲然高子韜半個頭哩∼好厲害呀!!!

大宅

由 yokomama 於 2004-04-21 14:14:31

2. 蕎騫媽
3. 盈媽媽
5. 小祖 (okokok)
6. kiss
8. yatjeh

大宅

小祖,
唔該晒你呀!!
乜你咁暴力架 咁樣對子韜架!!
我在公司睇post, 要睇得好快架, 所以有時睇得唔清楚,
咪咁樣囉, 漏左眼睇 "以下" 兩個字o者....

大宅

好開心巳經有5位媽咪okay了, 咁我地就鐵定 April 30 (Friday) 放工食飯加開會啦!

小袓: 妳住得最遠,不如妳簡去邊度會方便妳多些?

1. IngridMaMa - okay (兩度都ok)
2. 蕎騫媽
3. 盈媽媽
5. 小祖 (okokok)
6. kiss
8. yatjeh - 兩度都ok ga

大宅

小袓:

我今日去左All things healthy了,睇左實物後攪到我心大心細買唔買好,因為我覺得好型。不過最大的發現是有好多Atkins products買。

本來順路諗住去地下dragon-i食晏,居然full house, 冇得食,有些失望,結果過左對面街食India food。

For baby product, 妳重有冇邊些好brand介召? 咁妳架stroller買左which brand?

大宅

一一b,
Actually I am not very happy and impatient with my son because my father has suddenly passed away. My son can never celebrate his birthday with his grandpa. I think it is a pity for me and my son!

Woodymom

首頁

尾頁

跳至