夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

你地O既第一次係點發生O架?? 如果你地D男朋友話咁唔好彩有左就會比錢你地落...你地仲肯唔肯同個男仔有第一次??

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 kayan_329 於 08-4-18 14:16 發表
你地O既第一次係點發生O架?? 如果你地D男朋友話咁唔好彩有左就會比錢你地落...你地仲肯唔肯同個男仔有第一次??

咁點解要做呀? 佢當妳係chicken, 定洩慾工具呀, 點解佢唔準備dom dom, 唔係肯唔肯同佢有第一次, 係好肯定飛咗佢!!!!

佢根本就係自私, 有無想過責任問題, 妳身心健康, 同個小生命!!

[ 本文章最後由 cy101 於 08-4-18 14:33 編輯 ]

珊瑚宮

環保接龍勳章

我會叫佢去死啦... 見到佢一眼都要洗眼.

複式洋房

叫佢食屎啦 簡直不負責任

大宅

HAHA~~我都考慮緊呢個人~~覺得佢超CHEAP!!

大宅

仲要考慮, 比我即閃啦!! 點解好似好兒戲甘既!!

複式洋房

原文章由 kayan_329 於 08-4-18 07:16 發表

我勸你都是放棄這個男仔吧, 因他都不會痛惜你。如一個男人真的愛你, 他會明白墮胎會對你造成很戈影響。這個男仔可能之前的女友也是這樣, 他覺得墮胎很平常, 但他這種思維方式真的很危險, 因為他覺得如你愛他, 就會同他做愛, 墮胎對你也不會有大傷害... 我勸你及早回頭是岸, 不要被他的甜言蜜語所蒙蔽。

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

叫佢去死啦! 佢都唔係愛你既! 點可以叫你去落仔架!

男爵府

leave him asap

大宅

絕對同意

原文章由 Esther823 於 08-4-18 16:12 發表
叫佢食屎啦 簡直不負責任
感謝上天賜了一個錫我、愛我嘅小女孩(希希)給我

大宅

講到咁都同佢上床就變左係自己有問題

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

梗係唔肯啦!就算你幾愛佢都係咁話!
呢d咁既死賤佬一腳踢開佢9條街啦!!!!
去死啦叫佢!!

子爵府

原文章由 晞玥 於 08-4-18 22:16 發表
梗係唔肯啦!就算你幾愛佢都係咁話!
呢d咁既死賤佬一腳踢開佢9條街啦!!!!
去死啦叫佢!!

yeah. Ask him to eat himself la

民房

不如你比番幾百蚊佢叫佢去叫~~,並以後都唔好搵你.

大宅

其實我鐘意佢~~可能之前我自己一個生活O既日子有佢陪我~~ 佢令過我開心...但又同佢曾經因為小事而鬧交~~ 不過而家都同佢好返~~ 但係今朝同佢MSN~~佢話想同我XX~~ 之後我問佢 佢竟然咁答我~~我就同佢講 你咁樣等於去殺一個人~佢答我 係佢心目中未出世o既都唔算~~ 我就再講...佢可以同我講我地冇能力養!! 不過我聽完佢講~~我ng會同佢...... 因為佢好cheap~~ 我同佢講~~你即係當我係雞 佢又話唔係~~

大宅

仲有佢話自己之前同個3個一齊do(sorry,可以字眼有d不宜) 我問佢同我識果個fd do過幾多次~~ 半年內已經有20-30次~~ 佢係肯用condom~~ 不過佢叫我第一次食藥 之後比佢射wor~~第2次佢先用wor!! 我覺得到時佢一定ng會ah~~

禁止訪問

禁止訪問

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

dom 都唔肯用, 又li又lo, 加上佢份人咁自私, 因住佢野埋d 性病俾妳, 妳要識得保護自己先得! 清醒d呀!!!

大宅

佢儍o架? 叫佢留返果幾千蚊去叫大陸雞喇..有排佢食呀!

原文章由 kayan_329 於 08-4-18 23:58 發表
仲有佢話自己之前同個3個一齊do(sorry,可以字眼有d不宜) 我問佢同我識果個fd do過幾多次~~ 半年內已經有20-30次~~ 佢係肯用condom~~ 不過佢叫我第一次食藥 之後比佢射wor~~第2次佢先用wor!! 我覺得到時佢一定ng會ah~ ...

首頁

尾頁

跳至