自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

無線真係好cheap呀﹗係都要呃觀眾5分鐘收視

伯爵府

係喎...好無聊=.=""""

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

應該係大団元啦
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

子爵府

原文章由 slk 於 08-4-18 21:43 發表
無線真係好cheap呀﹗係都要呃觀眾5分鐘收視

真唔明5分鐘都呃....唉

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

係大団元定係原本結局

好快有答案

緊張....
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

伯爵府

原文章由 evang1668 於 08-4-18 21:55 發表

真唔明5分鐘都呃....唉

點可以唔呃個 5分鐘, 今日肯定有好多廣告 SUPPORT, 又可再推高 D 收視點數.

[ 本文章最後由 88328mama 於 08-4-18 22:45 編輯 ]

水晶宮

玩時光倒流 =.="

禁止訪問

子爵府

唔知會唔會播番原本果個呢

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

嗰5分鐘勁無聊!!!!

男爵府

環保接龍勳章

我覺得都唔好睇. 尤其是到最後時更覺得無耐性再睇. 都係上網好..
我感覺唔到感人或緊張的情節.. 我諗換咗女角會好d..
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咩事呀??bobby???

大宅

賭場風雲
原文章由 晞玥 於 08-4-18 22:57 發表
咩事呀??bobby???

專營全新優質日美歐童裝,歡迎按入內選購

大宅

結局勁白痴

專營全新優質日美歐童裝,歡迎按入內選購

等待驗證會員

咁我寧願睇原來的結果....
今日呢集好無聊﹑低能呀!

水晶宮

本應個結局係生女啦

咁都改 mouth:

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

嘩 ! 勁無聊 !
我就覺得死左果個結局合理d ....

珍珠宮

原文章由 ~靚靚部屋~ 於 08-4-18 11:00 PM 發表
結局勁白痴

直頭9唔搭8!!!!!!!:;pppp:

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至