育兒好物

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有冇媽咪買過玩具反斗城果隻尿片?

如題, 好唔好用呀? THANKS!
喬喬媽

男爵府

Re: 請問有冇媽咪買過玩具反斗城果隻尿片?

pls sent address & postage .

i sent size: m for you.
your baby weight.**** size: m 5-10kg

lai hei yau ma ma

別墅

laiheiyau ,

唔好意思, 我都想知好唔好用, 嘉寶coupon 買2送1

男爵府

我个女用緊 . o.k.
好過hello baby .不過toys 有 discount
$49.90/ pcs sales 2 free 1
size: m

別墅

我個女都有用, 但只片感覺都幾膠, 所以我都會換密D. 怕焗親個女. 但就未試過漏尿.

別墅

我個女都有用 (大碼),發現沒有petpet好,幾膠質和薄,很多次漏尿.我想用完都不會再買.

大宅

你哋係咪講緊 especially for baby 嘅片片呀?
如聽 Sopchang 講會漏尿嘅話,我就唔買啦!!
因見到嘉寶 coupon 買二送一幾抵

大宅

我仔都有用, 未試過漏尿.

首頁

尾頁

跳至