跳至

首頁

尾頁

大宅

我老公會四月去悉尼搵屋同搵學校,佢會係north ryde返工,想問大家邊到有資料可以睇到短期租屋俾佢一個人自己住住先呢?

我睇過air bnb,價錢都好貴下。。 。

唔該哂大家。

子爵府

引用:我老公會四月去悉尼搵屋同搵學校,佢會係no

原帖由 creamychoy 於 14-12-23 發表
我老公會四月去悉尼搵屋同搵學校,佢會係north ryde返工,想問大家邊到有資料可以睇到短期租屋俾佢一個人自 ...
短租幾耐先?
我讀書果陣係o係滴答果d 華人討論區或gumtree租房
你地可以試下問下owner 肯唔肯俾你短租
搵到再搬lor

大宅

回覆:happystich 的帖子

佢諗住租一個月咋,希望佢跟住就搵到地方俾我地過埋去住

子爵府

回覆:creamychoy 的帖子

公司有冇安排臨時住宿?

子爵府

回覆:creamychoy 的帖子

請外國員工,有啲公司會提供臨時住宿 (幫你安排,有啲喺請人 offer 內容包括二至四星期住宿費同搬屋費用)。

大宅

回覆:whoami1977 的帖子

老公雖然係internal transfer, 但因為實在太多印度人想轉過去,所以已經無任何relocation 津貼。全部費用要自己俾。

不過,有份工先過去,我哋已經好感恩。

依家要煩佢過去先果段時間住邊到,。。。

大宅

引用:我老公會四月去悉尼搵屋同搵學校,佢會係no

我老公會四月去悉尼搵屋同搵學校,佢會係north ryde返工,想問大家邊到有資料可以睇到短期租屋俾佢一個人自 ...
我以前公司幫我租過Rhodes 的temporary furnished apartment, 1 bedroom 都要700 per week. 下面呢個系Top Ryde.

http://www.waterfront-apartments.com.au/apartment/ryde/top-ryde

公爵府

引用:佢諗住租一個月咋,希望佢跟住就搵到地方俾

佢諗住租一個月咋,希望佢跟住就搵到地方俾我地過埋去住
我朋友由NZ 搬黎OZ, 住左one week酒店,到步即刻買車先,跟住即時四围睇地方,租地方只选擇immediately available 果d。

contract 通常簽半年,住落唔啱再搬。

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

複式洋房

Below rentals any good?

http://www.homeaway.com.au/holid ... shore-sydney/r60444

http://www.yourhomeawayfromhome. ... commodation-sydney/

大宅

回覆:邊到可以短期租屋

thanks. 等我研究下先。

首頁

尾頁

跳至