論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

我想請印印, 請問邊間代理公司好, 價錢又平的?

禁止訪問

Re: 我想請印印, 請問邊間代理公司好, 價錢又平的?

複式洋房

amy 214

I ALSO WANT TO KNOW ABOUT UNDERPAID MAID INFO. THANK YOU.

大宅

amy214,

Can you send some information about underpaid maid for me, thank you very much!

我嘅寶貝Cyrus係2004年10月8日出世架 【煒明光亮天上照•晉爵加官萬人朝】 Cyrus靚仔相

大宅

好媽媽勳章

amy214,
i want to know too, pls pm me, thanks
mon-mon 寫道:
amy214,

Can you send some information about underpaid maid for me, thank you very much!

民房

I ALSO WANT TO KNOW ABOUT UNDERPAID MAID INFO. THANK YOU.

民房

我都想請印印,但8月份先要,有冇好 agent 介紹

首頁

尾頁

跳至