論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

子爵府

工人保險

請問你地係幫邊間買架, 幾錢同有無包睇醫生費同住院呀?
多謝am 幫我搵個好英o既buzz 呀! 特此鳴謝!!!

大宅

醒目開學勳章

Re: 工人保險

我同保誠買一年七百大元包門診.但我都想知邊度有平些少既;但要包門診?

子爵府

sk1,

咁有無住院 ? 因我個間包哂我o既要求要成千蚊呀!
SK1 寫道:
我同保誠買一年七百大元包門診.但我都想知邊度有平些少既;但要包門診?

大宅

醒目開學勳章

我記得係包住院既.但我要搵搵先可以覆妳喎.

大宅

道享銀行呀兩年七百幾
門診就好以睇一次醫生$150以下
我前年買唔係好記得
長細你地可打去問下
Milk Milk Milk - Jerry boy Yahoo BOLG

子爵府

sk1, milk,

唔該哂你呀!

珍珠宮

I checked with Dao Heng, now the price is $690 per year and $1224 per 2 years.

大宅

可能e+唔同啦我係2002個年買
今年同佢續保佢都係收我$950(20%off)$760(仲係兩年)

Milk Milk Milk - Jerry boy Yahoo BOLG

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

Dao Heng Insurance is different with Dao Heng Bank. The cheaper one is Dao Heng Insurance!

珍珠宮

Funny,

Your are right. Dao Heng Insurance is offered $760 per 2 years.

複式洋房

I also buy Dao Heng insurance in 05/2002, arround $760.- per 2 years.

And now renewal premium is $950.- for 2 years, and if confirm 15 days before expiry date then give 15% discount, so= $807.5, @403.75 per year.

I think it is not the cheapest one, but I feel it is OK la, and they claim the insurance is quite efficiency.
One time I claim the 門診, only give the original 門診receipt + policy copy, just OK, arround 1 week later, I rec'd the CQ.

大宅

鴨媽媽
可否提供Dao Heng Insurance電話給我? Thanks!

珍珠宮

淑筠媽咪,

The phone number of Dao Heng Insurance is 2961 2266.

大宅

Thanks!

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

你地個工人睇一次醫生要幾錢? $150 夠唔夠cover??

首頁

尾頁

跳至