意見反饋
義工

育兒好物 今日: 0|主題: 92773

有關蒙牛奶的報導...各媽媽注意一下

別墅

國民生產總值:647

有關蒙牛奶的報導...各媽媽注意一下

這是我朋友傳給我看的..
請有飲用的朋友注意下嚕..雖然不大清楚佢的真確性..不過個人認為小心為妙..你們也看一下吧
直接貼上來的時候文章內容好像看得不大清楚..我想你們可到以下位置去看看...

del

(@@..我不懂怎樣一click入..麻煩你們自己去看看好了)
發明千千萬,起點是一問。禽獸不如人,過在不會問。智者問得巧,愚者問得笨。人力勝天工,只在每事問。

大宅

國民生產總值:3440

Re: 有關蒙牛奶的報導...各媽媽注意一下

HI MELODY.
乜野都無得睇bo,只見隻倉鼠. :-x
ありがとう!!!

別墅

bbkiki1991,

hihi
唔好意思...link錯左...
再唻睇過
http://www.enjoyalbum.net/displayimage.php?album=5989&pos=0
發明千千萬,起點是一問。禽獸不如人,過在不會問。智者問得巧,愚者問得笨。人力勝天工,只在每事問。

別墅

請問大家依家睇唔睇到呀..睇唔到就話我知..我試下放其他地方..又或者..誰人懂的話幫幫連丫^^

複式洋房

國民生產總值:181

hi Melody..
thks for your inf..
and my baby drinks it everyday since 13 mths..she's 15mths..
i think i'll stop it...
How about u gals???

男爵府

國民生產總值:5307

好媽媽勳章

^Melody^, let me help u to post the link here

有關蒙牛奶的報導
Please click here

別墅

國民生產總值:607

點解睇吾到 ?????
With God all things are possible.MATT 19:26

別墅

ja88,

依家睇到未呀??

ja88 寫道:
點解睇吾到 ?????

別墅

國民生產總值:607

睇到啦 thank you
With God all things are possible.MATT 19:26

公爵府

國民生產總值:25396

2018父親節勳章 2018勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

各位媽咪:
應該唔駛咁擔心啦,如有啲牛奶係有事,國內都應該會通知我哋政府沒收晒所有牛奶,可能係有啲國內商人唔抵得人地咁好賣啫. :-P :-P :-P

別墅

但係我行過jusco見無得賣wor...不過可能咁"arm"無貨啦

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.