烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原文章由 召藥師 於 08-6-30 23:16 發表

再估......蘋果?

我剛剛問完妳,再餵左一次麵粉,跟住去左我媽屋企食晚飯,一返到黎......3樽都嘔到一枱一地都係,做清潔都搞左半過鐘呀!不過向好方面諗,就係d酵母好成功喇!

兩溝即係兩樽都抽d變成一樽,睇 ...

又錯啦
答案係
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
芒果呀
我無跟皮架

男爵府

原文章由 召藥師 於 08-6-30 23:16 發表

再估......蘋果?

我剛剛問完妳,再餵左一次麵粉,跟住去左我媽屋企食晚飯,一返到黎......3樽都嘔到一枱一地都係,做清潔都搞左半過鐘呀!不過向好方面諗,就係d酵母好成功喇!

兩溝即係兩樽都抽d變成一樽,睇 ...

你家好多樽樽架
是否送比佢地呀
分咁多樽
你早說嘖
等我唔養提子味
哈哈

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原文章由 mander888 於 08-6-30 11:37 PM 發表

你家好多樽樽架
是否送比佢地呀
分咁多樽
你早說嘖
等我唔養提子味
哈哈

我久不久一有機會就會儲d大玻璃樽,沙律醬樽、蜜糖樽、咖啡樽、果醬樽等都會留番起。

我而家都冇哂樽用喇!因為之前用左d黎整鹹柑桔,而家3樽有一樽係用高膠盒,聽日第4樽睇怕都要用膠盒先得。

芒果味?哈哈,係唔係有酒精ge芒果味架?
盡我一己之力,發放正能量!

男爵府

原文章由 召藥師 於 08-6-30 23:53 發表

我久不久一有機會就會儲d大玻璃樽,沙律醬樽、蜜糖樽、咖啡樽、果醬樽等都會留番起。

我而家都冇哂樽用喇!因為之前用左d黎整鹹柑桔,而家3樽有一樽係用高膠盒,聽日第4樽睇怕都要用膠盒先得。

芒果味?哈哈,係唔係有酒精 ...

係呀 有酒味架

大宅

吹水多過煮慶回歸,part4已搬,請移玉鼠至part5
(\~~/)      (\~~/)
(~'.'~)      ( *;* )
(_ (    )~o (_ (__)~o

男爵府

算喇,我啖氣已過左,都要企係佢立場看,可能佢真係好驚,始終佢都係我朋友,但真係好多謝妳地我支持,個心好舒服,thx

原文章由 召藥師 於 08-6-30 14:27 發表

佢係唔係心理唔多正常,係唔係妒忌妳識整野食?
俾著我就會搶住話'你地唔食咁我自己帶返屋企唔好sai',點到佢丟呀!

我睇到妳咁講我心都up埋

記住以後唔好整俾佢食,俾我地食呀!!我有排都未生日喎,我 ...
《 在神面前萬事非偶然,因神計劃萬有。》

男爵府

感動ing thx

原文章由 mander888 於 08-6-30 18:27 發表

佢朋友一定係有問題 和唔抵得小蜜蜂整得好味
唔使理這些人啦 佢知這裡有我地撐佢的
《 在神面前萬事非偶然,因神計劃萬有。》

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至