嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

點訂惠氏奶粉平啲ga?

請問有冇媽咪知[size=small]惠氏s-26:no2,3有冇得集體訂貨?or[size=small]點買先平呀?(我唔介意一次過訂好多ga)
如果邊位媽咪知報下料ar唔該晒!
ありがとう!!!

大宅

Re: 點訂惠氏奶粉平啲ga?

ありがとう!!!

民房

不如你打個電話到惠氏問啦!!!!
我啱啱訂了2號奶粉$70有一大一小,抵到爛。
你好!我是家家啦!!有17個月了..........幾靚女﹗ 足足25磅啦!

民房

唔好意思,我忘記了個電話,你可以打1083問啦。
聽聞打電話可以平好多啦!!!!!

你好!我是家家啦!!有17個月了..........幾靚女﹗ 足足25磅啦!

水晶宮

$70一大一小,惠氏2號, 比街買平成半都唔止, 真係好抵wor,我阿B轉2號之後都要搵佢傾下.

洋房

佩佩姐姐,
我仔仔都係食s-26,咁想請問下你打去點同佢地d職員講叫佢地平d呀.咁係d""平""野係咪得一次定長期咁平先,thanks

大宅

我打過去問咗啦!
1:佢地話入咗會第一次就有買一送一.
2:佢地話:[size=small]唔做私人訂單,訂大批都唔做wo. :-x :-x :-x
3:佢地只會做藥房訂單wo. :evil: :evil: :evil: 正衰人呀!
ありがとう!!!

別墅

Re: 點訂惠氏奶粉平

如果找藥房很伐訂. 幾多錢一罐 ??? 要多少數量????

大宅

唔知藥房訂幾多錢一罐 ???
同要多少數量????先得呢?
請問有冇媽咪有熟識啲藥房可以幫手訂呢?

ありがとう!!!

洋房

各位媽媽,我朋友(做咗人媽媽)話叫我唔好去葯房買奶粉,佢地話最好係pns,wellcome,watson's,manaing,度買,雖然葯房係平好多,但話係水貨喎,我之前都冇理,見屋企冇我就"是旦"葯房都買,但當我差不多飲完成罐開新時,同係pns買的對比,在葯房買的罐上個""1""字同d圖案明顯細,我而家會係watson's度,因我有朋友係和黃staff,有watson's coupon,
9折,咁我買s-26原價錢$167都係$150度.((以上只係個人意見))

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

果間藥房係咪有政府認可標誌架?

大宅

我打去護協問:佢地要$130/鑵,900g.$62.1/鑵,400g.無細鑵送wo.
一定唔會係水貨.不過我都覺得貴咗啲lo.
有冇媽咪知係大昌行訂會唔會平啲呢?
請報下料la. :-P :-P :-P
ありがとう!!!

複式洋房

我都打過電話問惠氏, 佢地話要留意有"惠氏葯廠香港有限公司" 的字. 不過如果有相熟的葯房就最好啦, 葯房始終平D, 我買2號仔$129, 都算平掛, 有無媽媽買得仲平D, 幾錢?

大宅

2號仔$129?好平wo,水定行貨呀?如果係行貨就好抵la.可否講個藥房地址我知嗎?thx :-P
ありがとう!!!

洋房

我琴日係藥房買咗2號仔$124.5一罐,不過唔知遲D會唔會加價啦!

別墅

hi 各位媽媽
我bb3個月大,都係食s26,我平時係系藥房買架,其實帕唔帕呢? 如果可以同惠氏訂貨就好 lu.
我買要 $159 :-x

男爵府

hi, tommymummy,

嘩, 你買好平喎!! 係邊度買架 ??

TOMMYMUMMY 寫道:
我琴日係藥房買咗2號仔$124.5一罐,不過唔知遲D會唔會加價啦!
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

洋房

我係元朗千色店對面間藥房買架!

大宅

s26 no 2 葵芳港城(藥房)賣$124

別墅

我今日打電話訂咗3號$56買一送一
惠氏話五月份開始可以打電話訂奶粉,最少訂6罐,價錢還末訂,遲些可以打電話問吓。

首頁

尾頁

跳至