產前產後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

有邊位準媽咪會o係東區生bb or曾在東區生過呢?

我想知多d有關o既 information呀!!!
thx

大宅

Re: 有邊位準媽咪會o係東區生bb or曾在東區生過呢?

hello,

我兩個都係响東區生,你想知咩?
www.bfmoms.com.hk
~哺乳衣、儲奶袋、Baby Sling 揹帶、Baby Pouch 育兒袋~

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

我想知東區d醫生,護士好唔好架~

其實我都唔係好識問呀~我係第一胎呀!!!^^

男爵府

queenie80
我剛剛在4月12日在東區生bb,我大致上很滿意,當然有個別一兩個係無咁好啦!醫生和助產士就最細心和好人!

大宅

畀面勳章

queenie80 :

我係03年3 月係東區生咗囝囝,d醫生護士都幾好!

大宅

咁多位:

我本來一直在qe檢查和打算在qe生,qe一直都幾好,但最近搬了屋,我又怕到時去qe遠得滯…十五十六唔知轉唔轉去東區醫院生。想問下東區的情況,譬如是否有獨立產房、比唔比陪產、醫生護士如何、有幾多公務員二等房的位…

thanks.

thb

子爵府

唔該哂你地呀
我有左7個WEEK,都仲未去東區做檢查.排左5月3日呀

大宅

THB
東佢已經無左二等房了

大宅

hoeve,

thanks. 咁大房ok嗎?可不可以陪產?
其實遠少少是否咁大影響呢?你地是不是都是住在港島區才去東區生?

thb

首頁

尾頁

跳至