夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

你地honey會5會甘?

我成日好鍾意張bk d野同honey share...當然sweet0既野都無問題啦...點知一想同佢share一d婚外情0既野...佢就angry...話我5believe 佢...刻意叫佢read...我只係想同佢share下...同等佢明白多d女人點諗姐...唉!!!!

子爵府

Re: 你地honey會5會甘?

你honey又好似敏感咗少少...但你有無研究過點解佢會咁大反應???係咪佢以前曾經俾人冤枉過佢(指佢前度女友...)??你可以問吓佢,順便都知佢咩心態嘛~!難得有個題目俾兩公婆討論吓交流吓嘛!

別墅

我諗我老公唔會(掛), 因為我都成日同佢share bk d topics o架^^
孩子是我人生最大支柱 - 工作累透時會想起他的可愛; 肚子喊餓時想到他吃得飽就好。 也許當父母的就是這樣子 ... site at babyhome

男爵府

佢好少用電腦...就算我係icp同咩人講野佢都唔會理我..

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我諗我老公唔會掛!我老公好少睇電腦,因為佢唔識用。

大宅

好媽媽勳章

我唸佢吾會 除左佢吾識用電腦之外 而且我吾會比佢知我地傾呢d敏感話題 只會比佢知我地傾其他正面d或者好笑話題 免得佢吾比我上bk 甘就pk

複式洋房

我老公每次見我睇bk, 都話我無聊, 佢無物興趣同我share囉 :-x :-x :-x :-x

男爵府

我老公話我花好多時間上bk,不過佢無反對,因為佢話我上bk真係可以學識好多野.
所以好多時我都同佢share bk d topic.

翡翠宮

我honey都知我成日上bk架~
佢知我上bk睇野,佢就會笑笑口咁話我又睇埋d無聊,不過,我都會同佢分享下係bk的topic,佢都會好認真咁答我架,有時佢都會比d意見,佢有時會笑我成日睇埋d八婆野,我話我鍾意睇呀!!!

大宅

我老公好鍾意同我傾計,乜都up一餐ga,所以乜嘢話題佢都啱傾嫁
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

大宅

我老公…會 login 我呢個 acc 睇我覆過咩野 topic 架…!

翡翠宮

【嘉嘉】:
我honey同你老公一樣呀!!!
佢都會間唔中上bk睇我d野架,不過,佢就淨係睇我開的topic,因為佢唔知我邊d topic有回覆嘛~

首頁

尾頁

跳至