潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

LV

複式洋房

Re: LV

Europe

禁止訪問

大宅

畀面勳章

米蘭
我朋友剛去完, 買了一個LV. 退稅後等於香港的75折左右.

複式洋房

Jason,
我估倫敦唔會平得過法國......英鎊咁貴......
不過講真我都無格過價邊到最抵, 我去歐洲玩完最後都係響巴黎買!

別墅

Kong Kong
請問你買左什麼款呀?75折好吸引呀!
:-) :-D ;-) :-P :lol: :-P ;-) :pint: :hammer: :idea:

伯爵府

Monaco. LV is made in France & Monaco is next to France and lowering living standard there.

大宅

畀面勳章

0530:
我冇買呀. 因為我實在唔捨得.
個friend幫人買左個細speedy 好似$3050.

大宅

我以前淨係在英國&巴黎買.... 覺得平好多, 款又多!!~ (平幾多就唔清楚, 因為我無特登格價&唔記得價錢!~) 不過依家英磅&歐元貴咁多, 應該唔會好低買, 不過就貪果邊款多d, 而且, 我"估"仍然係歐洲平過香港呱!?

剛剛托我細佬在美國買左個monogram multicolore斜咩袋, 我亦無特別去格價, 不過記得有次睇雜誌介紹lv, 見法國站有二手, 賣1,2800! 我果隻在美國買就1000美金, 另加稅囉! 因為依家湊bb唔方便成日飛, 本來早果輪都想托佢買新果個水餃袋, 不過又覺得家陣湊bb都無幾多機會用lu.....

首頁

尾頁

跳至