產前產後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想問邊到有得買?!bb展有無?!幾錢到..我係一田個d好貴成300幾蚊個..本人8個月 諗住喂人奶 胸部係大個d依家都著85 買過背心型個d 覺得個胸飛黎飛去吾舒服 吾想之後個胸變哂型..請問大家有無介紹 thx

複式洋房

回覆:孕婦胸圍1問

Bb展無鋼線約二百蚊有找。
淘寶十幾蚊一個可以粗著。

複式洋房

回覆:孕婦胸圍1問

吉之島雅芳婷100蚊有找

禁止訪問

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

我係yahoo網買! 四, 五十蚊個, 預左用一排短時間都唔會肉赤!

複式洋房

我驚平野會著到個胸走哂位..

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

孕婦/ 哺乳bar多數都唔主張有鋼線(驚cool得辛苦影響乳腺)
我而家用緊冇鋼線加上個胸又升左兩個cup都覺得墮墜地走左樣,
不過冇辦法, 著有鋼線cool 到好痛.
唯有安慰自己生完著返普通胸圍托返個胸吧

珍珠宮

2019新春慶豚圓

Stephy0922 發表於 14-12-28 17:00
想問邊到有得買?!bb展有無?!幾錢到..我係一田個d好貴成300幾蚊個..本人8個月 諗住喂人奶 胸部係大個d依家都 ...
我明白呀。我之前一向C/D cup,由有咗到而家就嚟8個月換過兩次bra,到而家都係著普通有鐵線bra,只不過個band size要轉大兩號。Bra size fit得好,我唔覺得會唔舒服,反而冇鐵線嗰啲唔OK,最多喺屋企著sleep bra。

Bra fitter話下個月我先好去買餵奶bra。你已經8個月,之前一直冇換?

大宅

千色買$79 無鋼線,買兩個$150

複式洋房

EstrellaDamm 發表於 14-12-29 13:04
我明白呀。我之前一向C/D cup,由有咗到而家就嚟8個月換過兩次bra,到而家都係著普通有鐵線bra,只不過個ba ...
勁辛苦..見到自己個胸又大又墜走哂樣好傷心!又成日壓住個肚..好重個人!有時會透吾到氣..
我同你1樣換左2次..依家仲帶緊有鐵線bra
我諗住下個月就買喂奶bra不過吾知邊買同平d
胸大著無鐵線無安全感飛黎飛去又驚走樣
著有鐵線壓住又有d痛又驚壓住乳線影響喂人奶
點好...唉

複式洋房

kaiyee 發表於 14-12-29 13:13
千色買$79 無鋼線,買兩個$150
咁平[email protected]@

複式洋房

koyuki_zoie 發表於 14-12-29 03:05
孕婦/ 哺乳bar多數都唔主張有鋼線(驚cool得辛苦影響乳腺)
我而家用緊冇鋼線加上個胸又升左兩個cup都覺得墮 ...
我成日諗生完+喂完人奶個胸會變細..比有左之前細就好千其吾好keep住依個size..我會顛

別墅

早幾日喺H&M 見到有餵奶BRA(無鋼線), 好似$199兩個

別墅

生完先先再托返, 應該有救既...

男爵府

引用:生完先先再托返,+應該有救既...

原帖由 AmelieAmelie 於 14-12-29 發表
有得救,我上胎餵咗6個月人奶,之後每日做掌上壓,個胸實返少少

複式洋房

babymeimei 發表於 14-12-29 17:25
早幾日喺H&M 見到有餵奶BRA(無鋼線), 好似$199兩個
吾知沙田h&m有無呢...等我去睇下先 thx也

複式洋房

prettyhousewife 發表於 14-12-29 18:22
有得救,我上胎餵咗6個月人奶,之後每日做掌上壓,個胸實返少少
希望啦...等我生完都試下先

男爵府

引用:生完先先再托返,+應該有救既...

原帖由 AmelieAmelie 於 14-12-29 發表
早晚做,好有用㗎,手有力d抱baby無咁腰痛^_^

別墅

回覆:catng10 的帖子

價錢貴嗎?

別墅

引用:我係OTO買, 母乳BAR, 覺得都唔錯

原帖由 catng10 於 14-12-28 發表
我係OTO買, 母乳BAR, 覺得都唔錯
請問價錢貴嗎?

首頁

尾頁

跳至