美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

專門店太貴,想問anthog 千草葉個d信唔信得過?

男爵府

回覆:skinceuticals 邊到買平同好 求救

水貨

伯爵府

畀面勳章

引用:專門店太貴,想問anthog+千草葉個d信唔信得

原帖由 POP135HK 於 14-12-28 發表
專門店太貴,想問anthog 千草葉個d信唔信得過?
ok, 我幫襯左好耐水貨店, antonxy g 比千X草平

子爵府

呢隻牌子我早幾年係萬X買,支支嘢都幾乎要成千蚊,仲攪到敏感,所以放棄咗佢好耐啦。

阿尼陀佛   enjoy enjoy
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

水貨店

子爵府

salalX

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

千xx服務差

總有離別的時候

大宅

回覆:Chowying 的帖子

Elegantbuaty金百利1505

男爵府

謝謝大家

大宅

Anthog有買過,啲貨正常呀

男爵府

BK Milk勳章

我係anthonX買開b5 咁多年都無問題
不過可能平過其他 有時去會無貨

大宅

銅鑼灣金百利裡面有一間好似有.

大宅

回覆 POP135HK 的帖子

金百利1樓水貨店,大枝6xx元。

男爵府

引用:回覆 POP135HK 的帖子金百利1樓水貨店,大

原帖由 cleverpan 於 14-12-29 發表
回覆 POP135HK 的帖子

金百利1樓水貨店,大枝6xx元。
一向喺呢間買。但上星期去,個售貨員竟然話枝B5 係亞洲版,新加了甘油,但我記得Skinceuticals B5 應該是oil-free, 她試圖叫我買另一牌子Skin Oxygen,話嗰枝無甘油,Skin Oxygen 我都無聽過,因我懷疑她亂講所以無買嘢走人。

PandaMum    發表於 14-12-30 18:52

子爵府

引用:Quote:原帖由+cleverpan+於+14-12-29+發表

原帖由 cestlav 於 14-12-29 發表
一向喺呢間買。但上星期去,個售貨員竟然話枝B5 係亞洲版,新加了甘油,但我記得Skinceuticals B5 應該是oi ...
甘油其實不是油來架

大宅

回覆:cestlav 的帖子

佢仲有個美國verison ga

伯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+cleverpan+於+14-12-29+發表

原帖由 cestlav 於 14-12-29 發表
一向喺呢間買。但上星期去,個售貨員竟然話枝B5 係亞洲版,新加了甘油,但我記得Skinceuticals B5 應該是oi ...
係,小心D,我都比千X草職員呃過,亂up 某產品唔再出,氹我買其他brand, 從此我唔再光顧千X草

男爵府

係啊我剛剛才知道甘油唔係油。但她的態度令我即時有介心,而且Skin Oxygen 又好似刻意放在Skinceuticals 的products 下面。Anyway, 唔好輕易相信售貨員的說話。BTW, 我想試吓Phyto-C因為以前試過它的Phyto+明顯比Skinceuticals 好。

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+cestlav+於+14-12-29+發表一

首頁

尾頁

跳至