自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

大宅

宜家d人鐘意乜都whatsapp

小肥肥七號    發表於 14-12-28 19:02

別墅

引用:宜家d人鐘意乜都whatsapp+

原帖由 薑餅 於 14-12-28 發表
宜家d人鐘意乜都whatsapp
同意

男爵府

公爵府

回覆:現在拍拖仲興5興傾电話?

我都想知

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都係估興WHATSAPP之類作溝通方法

水晶宮

2019新春慶豚圓

以前同男朋友可以傾幾粒鐘都得 , 依家有左智能電話 好少傾..

通常 WHATSAPP.. 不過我放LUNCH 同埋放工 一定會傾一下電話

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

whatapp...wechat....

珍珠宮

好似小左,出街唔覺眼,但點解有d人有電話唔講要wp錄音你一句我一句咁無聊?

大宅

我問過d人, 佢話大家都唔鐘意傾電話
但我覺得一段關係要靠溝通黎維持
拍拖已經唔"實時溝通" 要溝手機程式黎溝通
咁一日whatsapp/line/wechat 壞左, 咪唔洗溝通?

珍珠宮

有「營」勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

同老公也是whatspp

伯爵府

我見隔離檯同事日日不停同男友 line....

男爵府

多數傾電話

男爵府

冇話興唔興,個人習慣喜好而定

子爵府

回覆:adaughter 的帖子

剛經過一連幾家易拉架电訊賣廣告,密密傾丶好岩傾計劃,心諗身边都無咩人傾电话

伯爵府

我同男朋友返工就wechat, lunch同收工就講電話

別墅

引用:好似小左,出街唔覺眼,但點解有d人有電話唔

原帖由 -bella- 於 14-12-28 發表
好似小左,出街唔覺眼,但點解有d人有電話唔講要wp錄音你一句我一句咁無聊? ...
我問過我妹,佢話可以聽返

子爵府

我公司有個同事,佢女友(依家係老婆)日日打幾次電話黎,見佢地一日傾幾次電話,日日lunch time必傾

子爵府

2019新春慶豚圓

引用:好似小左,出街唔覺眼,但點解有d人有電話唔

原帖由 -bella- 於 14-12-28 發表
好似小左,出街唔覺眼,但點解有d人有電話唔講要wp錄音你一句我一句咁無聊? ...
好認同,R曬頭

大宅

whatsapp可以等對方得閒先回
傾電話又怕比屋企人聽哂

首頁

尾頁

跳至
熱門主題