影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

原來套戲好好睇,我哭到豬頭咁,彭于晏靚仔,好鍾意白百何,做戲彭于晏要再努力d先得,有幾套哭戲哭到囧樣,做戲仲爭d

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

引用:原來套戲好好睇,我哭到豬頭咁,彭于晏靚仔

原帖由 靚寶 於 14-12-28 發表
原來套戲好好睇,我哭到豬頭咁,彭于晏靚仔,好鍾意白百何,做戲彭于晏要再努力d先得,有幾套哭戲哭到囧樣 ...
Five me 5!
拍埋白百何度,彭于晏演技上真係要再努力d, 套戲劇情其實好老土,但拍得又幾感動,最尾彭于晏個雪中冷衫look靚仔到暈
YouTube 有男女主角合唱主題曲mv, 雖然冇專業歌手唱得咁好,但好感動下架

另外之前有jm推介「聽說」,都好睇架,彭于晏冇而家咁靚仔,但幾cute

水晶宮

回覆:因為風中奇緣而睇分手合約,結果

我鍾意白百何,演得好自然,不過無可否認彭于晏係靚仔

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

分手合約

複式洋房

推薦 《聽說》!!
我最鐘意嘅一部

水晶宮

排下套宜家睇緊黃飛鴻之英雄有夢,佢d喊戲真係唔多掂

水晶宮

引用:排下套宜家睇緊黃飛鴻之英雄有夢,佢d喊戲

原帖由 靚寶 於 14-12-30 發表
咁你考慮下上返風中奇緣隻船啦!衛將軍同莘月一齊之後d對手戲好sweet架,越睇越靚仔,加上原著霍去病呢個角色本身已經係男神,好正好perfect

水晶宮

引用:排下套宜家睇緊黃飛鴻之英雄有夢,佢d喊戲

原帖由 靚寶 於 14-12-30 發表
佢個喊樣好細路仔

你有冇睇過佢同梁家輝上魯䂊有約宣傳黃飛鴻?佢講起帶媽媽去環遊世界講到想喊,個樣同佢拍喊戲唔同嘅,好覺得好感動

男爵府

icmkcheung 發表於 14-12-29 17:30
推薦 《聽說》!!
我最鐘意嘅一部

我都鍾意呢部 小品愛情 very good. 男女主角好襯,

見父母個場好好笑.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我睇分手合約反而係因為白百何,我幾中意佢,佢部部戲我都會睇,最中意失戀33天

水晶宮

引用:我睇分手合約反而係因為白百何,我幾中意佢

原帖由 wyl 於 15-01-02 發表
我睇分手合約反而係因為白百何,我幾中意佢,佢部部戲我都會睇,最中意失戀33天 ...
我都鍾意佢,佢唔靚,但like佢

水晶宮

引用:+本帖最後由+dream100+於+15-1-2+12:09+編

原帖由 dream100 於 15-01-02 發表
真係好搞笑!尤其是天濶都未正式表白,佢父母已經想秧秧做新抱仔!!睇呢幕仲要有好大驚喜
天濶一家人好溫馨

水晶宮

聽說睇左少少,手語戲麻麻地,仲有係彭于晏當年太young, 冇男人味

首頁

尾頁

跳至