心聲留言

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

2019新春慶豚圓 2019勳章

為左想快d結婚嫁得出…自己計好晒日子攪出人命,真係俾佢如願以償,個男仔只一齊左2個月,男仔表明唔想要,但最後都決定結婚生出黎…

我都唔知可以同佢講咩…明明睇住佢原本同個一齊左好多年嘅男朋友,跟住係apps 識左個扮富三代就飛左原本果個,見都未見過就話人地好愛佢,後來終於知道俾人呃就同左一個大佢十幾廿年屋企有少少錢嘅一齊,跟住最後就同左現在li個…好明顯個男仔係被迫結婚,大家都唔睇好佢地,都唔明到底佢做緊咩

珍珠宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章

我只可以講你朋友好賤

個男人都唔好,自己BB都可以唔要正人渣

如果唔想有就用套尼度係香港唔係非州買套易過買look遮

兩個都係不知所謂

大宅

回覆:我個朋友…

其實現今好多年約2x既歲女仔,為了想30前結婚生B,都可以同一個未了解又一齊幾個月既男人結婚。就係想達成她們想要既目的。
好彩既就可以幸福快樂,
倒楣既就用了自己一生幸福作投注

男爵府

其實因乜趕住嫁?

男爵府

如果唔work out,最後都係自己受返

用戶要求終止服務

引用:其實因乜趕住嫁

原帖由 UniqueS 於 14-12-29 發表
其實因乜趕住嫁?
我都想知點解…佢完全活係幻想當中…
如果一開始佢唔係係apps遇到個扮有錢仔,佢應該都同原本男友結婚了

男爵府

回覆:tzelam2014 的帖子

做朋友既,唯有祝佢幸福,有時話唔埋既,可能個男人會好錫佢呢

用戶要求終止服務

引用:做朋友既,唯有祝佢幸福,有時話唔埋既,可

原帖由 UniqueS 於 14-12-29 發表
做朋友既,唯有祝佢幸福,有時話唔埋既,可能個男人會好錫佢呢
唉…其實仲有d小意外…小生命可能保唔到…男嘅話明如果保唔到唔須要結婚(雖然落晒訂book晒野)
萬一真係噤…都唔知係好定唔好

男爵府

回覆 tzelam2014 的帖子

即係整定囉~

水晶宮

2019新春慶豚圓

有目的而為嘅, 是福是禍睇佢自己命水好了

熱狗媽    發表於 14-12-29 11:16
生得積極, 老得開心
病得舒服, 死得安樂

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

大宅

一知道未必有就馬上話唔結!個男人根本就唔中意個女仔,無將來!一定離婚收場,咁又何苦要結呢?

大宅

2019新春慶豚圓

得罪講句,她腦筍都未生埋……

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

紫寶石 發表於 14-12-28 22:52
其實現今好多年約2x既歲女仔,為了想30前結婚生B,都可以同一個未了解又一齊幾個月既男人結婚。就係想達成她 ...
咁樣太目標為本
請更年期大媽唔好追擊我, 高抬貴手

大宅

2019勳章

tzelam2014 發表於 14-12-29 01:16
我都想知點解…佢完全活係幻想當中…
如果一開始佢唔係係apps遇到個扮有錢仔,佢應該都同原本男友結婚了
我反而覺得佢原本男友應該慶幸.

首頁

尾頁

跳至