跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 1mocha 的帖子

thx

伯爵府

引用:Quote:原帖由 1mocha 於 15-04-03 發表今日

原帖由 nandc 於 15-04-03 發表
咁你睇下點治療,take care
醫生話除非我搬。如果唔係呢世都有。佢話我住過係香港冇問題。咁只可以肯定搬返去香港冇問題。其他地方都可能會有問題。

伯爵府

引用:我唔係鼻,係面痕,敏感好衰 trigger 咗好

原帖由 Lower_Primary 於 14-12-28 發表

我唔係鼻,係面痕,敏感好衰 trigger 咗好難搣得 lud ...
請問你面痕係食藥定搽嘢。 我開始有眼痕。好嚴重吓。

公爵府

引用:Quote:原帖由 nandc 於 15-04-03 發表咁你

原帖由 1mocha 於 15-04-06 發表
醫生話除非我搬。如果唔係呢世都有。佢話我住過係香港冇問題。咁只可以肯定搬返去香港冇問題。其他地方都可 ...
我朋友以前住melb 有,搬左黎syd 后就冇左。

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

子爵府

親子王國15週年勳章

1mocha 發表於 15-4-6 08:47
請問你面痕係食藥定搽嘢。 我開始有眼痕。好嚴重吓。

面我就搽 cataphil eczema 配方,現在好得 7 7 8 8。眼呢,我都好有經驗,千奇唔好揉,試過半夜揉,第二朝成對眼張唔開,因為眼白地方全部充滿黃色膠狀分泌,以為會盲恐怖萬分;你不如睇吓醫生,可能有眼水滴,又或者可以食敏感藥。

複式洋房

回覆:1mocha 的帖子

試下其他方法,如中e

首頁

尾頁

跳至