自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

得一個碌,冇其他野

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

係電動單輪車Solowheel
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

引用:係電動單輪車Solowheel

原帖由 wong2323 於 14-12-28 發表
係電動單輪車Solowheel

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

回覆:係街見到有人踩呢舊野,係乜

呢部野唔平

禁止訪問

引用:呢部野唔平

禁止訪問

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

in.carry 發表於 14-12-28 21:34
呢部野唔平
正版約售$1.9萬,仿製版約售3千
購買前注意:香港法例不容許它在公眾地方使用
唵嘛呢叭咪吽      

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

昨晚我也在家附近見到人踩,仲諗緊係咩呢!

翡翠宮

引用:得一個碌,冇其他野

原帖由 aurora2020 於 14-12-28 發表
得一個碌,冇其他野
有冇追住問佢

大宅

引用:Quote:原帖由 aurora2020 於 14-12-28 發表

原帖由 tkop 於 14-12-28 發表
有冇追住問佢
哈哈,佢其實都行得幾快

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+aurora2020+於+14-12-28+發表

原帖由 tkop 於 14-12-28 發表
有冇追住問佢

wcpcelia    發表於 14-12-29 08:47

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

可以係街踏架咩?

超級版主

wendykaka 發表於 14-12-28 22:04
可以係街踏架咩?
唔可以!
香港法例不容許它在公眾地方使用
唵嘛呢叭咪吽      

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 in.carry 於 14-12-28 發表呢

原帖由 forbetter 於 14-12-28 發表
淘寶幾百蚊有交易
幫我找下邊度有

大宅

回覆:係街見到有人踩呢舊野,係乜?

如果我冇記錯
好似發明呢舊野個人都係踩呢個野出意外死左?

翡翠宮

大宅

引用:如果我冇記錯好似發明呢舊野個人都係踩呢個

原帖由 rilakkumapig 於 14-12-28 發表
如果我冇記錯
好似發明呢舊野個人都係踩呢個野出意外死左?
個架好似叫segway,多兩支野,同呢舊唔同樣

珍珠宮

2019新春慶豚圓 15週年勳章

馬路唔用得,係球場玩唔知得唔得?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 15週年勳章

tkop 發表於 14-12-28 22:43
幫我找下邊度有
search solowheel

禁止訪問

大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:aurora2020 的帖子

首頁

尾頁

跳至