論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

想問一下有無僱主試過在philippine airlines訂機票比菲姐,因為我用VISA比錢有條例話如果搭機人不是持卡人,需要提供VISA CARD &ID 副本,我先前試過訂CEBU就無呢個問題呢,因為philippine airlines比cebu平宜一點~

大宅

回覆 adabeanie 的帖子

唔好意思意,我答唔到你問題,只是我家菲傭下個月中走。我都留意梗機票。之前check過cebu平哦,大約一千有找,只是唔知是fix or open. 請問你是否知?

別墅

回覆 lucial 的帖子

先前訂cebu係平機票係fix的,網上會註明fix or open的喔

大宅

2019新春慶豚圓

回覆:adabeanie 的帖子

訂過Philippine Airline,唔洗喎。淨係print了機票hardcopy就ok了。

大宅

回覆 adabeanie 的帖子

Tks. 那現你訂的多少$?是fix or open?

子爵府

畀面勳章

引用:想問一下有無僱主試過在philippine airline

原帖由 adabeanie 於 14-12-28 發表
想問一下有無僱主試過在philippine airlines訂機票比菲姐,因為我用VISA比錢有條例話如果搭機人不是持卡人, ...
拎埋張 card 去尖沙咀菲航 office verify 就唔使俾 copy. 我2次都係咁,唔 verify 得唔得我唔知,不過我就唔會搏囉

首頁

尾頁

跳至