懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓

岩岩有左幾weeks,會冇啦啦肚痛,又冇流啡,係咪正常?

複式洋房

回覆:lovingmybaby 的帖子

我起試過肚痛 有一段時間都keep住痛 但無異樣 所以無理到
有次痛到行唔到 以為咩事 點知原來肚屙
所以真係要小心飲食 如果太膽心就去睇醫生 會安心啲

複式洋房

2019勳章

引用:岩岩有左幾weeks,會冇啦啦肚痛,又冇流啡

原帖由 lovingmybaby 於 14-12-28 發表
我一知道有左果2個星期,我成日都肚痛架,好似谷m咁,不過醫生話冇流啡流血就ok

男爵府

要視乎你點痛法喎

如果係非常痛幾分鐘以上個種, 就算無流血流啡都最好即刻去醫院急症睇下

如果係平時既輕微M痛, 其實係正常, 個個都會有

「教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。」(箴22:6)

大宅

2019新春慶豚圓

回覆:donnaho7 的帖子

我係冇啦啦扯住痛,訓覺痛醒又有,行行下街好痛又有,因為係冇準備下意外有左,所以好擔心個b有事

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆:新手問題,肚痛

肚痛 但有便便去

大宅

回覆 Elize.B 的帖子

哈哈.. 我都有試過.. 肚仔好痛.. 痾左無事.. 嚇死我D屋企人

大宅

我頭個幾個W 都試過, 好似M痛咁.
耐唔耐痛下咁 ( 係平時M痛既地方 TIM)
所以個陣我跟本就唔知自己有B.
我估如果痛得唔太嚴重, 又無流血, 應該無問題掛.
當然太唔舒服就梗係去睇醫生好D 啦.~

大宅

引用:岩岩有左幾weeks,會冇啦啦肚痛,又冇流啡

原帖由 lovingmybaby 於 14-12-28 發表
我都係岩岩有左,都係成日陰陰痛,睇左中醫,佢話無腰痛都無問題,再剛剛看西醫都說,都說正常,我今早痛到訓唔到添

珍珠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

應該喺覺得唔舒服,唔系好痛就應該冇乜事既

大宅

扯痛都無流啡算正常, 因為子宮拉扯呀, 如果流啡就要看醫生

首頁

尾頁

跳至